CrAzy kRoeGenTochT Onder aan de Heistse Berg

 
Nodig alvast je vrienden uit om samen de kerstperiode op een feestelijke en zinvolle manier af te sluiten ! Op dinsdag ecember , tweede kerstdag, vindt in het centrum van Heist op den Berg de “Crazy Kroegentocht” plaats. 

Dit is een uniek initiatief waarbij de vroegere dj iconen van het Heistse uitgangsleven van de jaren 80/90/00 en de jongere dj helden van nu de handen in elkaar slaan om in verschillende muziekstijlen van deze avond een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

De bezoekers kunnen genieten van een gevarieerd aanbod van muziekgenres, van New Wave tot Retro House, van Disco over Dance tot Ambiance muziek, in de gezellige café’s onder aan de Heistse berg. De “Crazy Kroegentocht” is niet alleen een leuk samenkomen van jong en oud, maar ook een goed doel.
De opbrengst van de avond gaat naar C.B.A.V.C; (cbavc.org), een organisatie die drinkwaterputten bouwt voor de bevolking van Cambodja.
Zo kunnen de feestvierders niet alleen hun dorst lessen, maar ook die van mensen die het minder goed hebben.
De inkom is gratis. Bovendien zijn de dj’s die de kroegentocht opluisteren ook te horen op Radio Christina, de lokale radiozender van Heist op den Berg.
Op de avond van de kroegentocht kan je vanaf 19 uur luisteren naar een speciale uitzending met interviews, reportages en muziek vanuit de verschillende café’s. De deelnemende cafés zijn: T Hoekske, Den Oude Ketel, Reverso, T Pleintje, Den Hosp en de Moose winterbar. De dj’s die de avond onvergetelijk zullen maken zijn: Just K, Guy Folie, kSENNEr, MileXius, Filip Decibel, Milano, Sam, Liberty, Robbe Hood, Bart Smolders, Deejay Datix, Raf Verelst, Patje The Fox, Luck Tropical, Lango en dj Henky.

Wie het waterputtenproject wil steunen, kan een donatie maken op het rekeningnummer van Cbavc Belgium op Kbc Be13 7370 51439.
Mis deze kans niet om de kerstperiode op een feestelijke en zinvolle manier af te sluiten !
Heist op Den Berg
Gouden Kruispunt
2220 Heist-op-den-Berg
Gratis
Vanaf 18 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

29+++fuif met Dj-vj El Rubio met live videoclips
( 24 februari - Merksem)
Dansavonden bij Dansclub DanZation te Arendonk
(Arendonk)
Zoektocht Vos en Haas
(Van 1e oktober 2023 tot 31 maart 2024 - Ravels)
Soep, brood & spelen
(Sint-Niklaas)
Soep, brood & spelen
(Sint-Niklaas)