Cursus : Healing met de Goddelijke Moeder

 
Een driedaagse cursus over de verschillende dimensies van de Goddelijke Moeder
Kan in Brugge of online gevolgd worden.

Esoterisch onderricht, healing en meditaties op de Goddelijke Moeder

De Goddelijke Moeder is de Kracht en het Bewustzijn die de ganse Schepping ondersteunt.
Zij is aanbeden onder vele namen en in vele culturen.
Maar achter elke vorm en achter elke naam is Zij één, eeuwig en alvermogend.
Transcendent houdt Ze zich boven al Haar scheppingen in de stilte van het Absolute.
Zij is de adem en het vermogen van elke schepping.
Zij is elk deel van de schepping voor altijd.
Haar werk, het werk van de Goddelijke Moeder, is de transformatie van mens in God, van de tijd in eeuwigheid, van de materie in de Goddelijke materie.
Haar werk is een werk van transformatie en het is zonder einde.
Tijdens deze 3-daagse opleiding komen we aan de hand van helende meditaties, mantra’s en studie van teksten tot diepe ervaringen met de Alomvattende Moeder.

Onderricht, meditaties, healing

Dag 1: De Moeder in ons hart
De individuele expressie van het Licht, Licht van de Ziel
Onderricht, meditaties en healing

Dag e Wereldmoeder
De Moeders door de Eeuwen heen, Avatars,. ..
Onderricht, meditaties en healing

Dag 3: De Kosmische Moeder
Kosmische Ruimte en Licht, Parashakti en Devi, 108 namen, Devi Gita
De 1000 namen van de Goddelijke Moeder

Zie hier enkele filmpjes met Jan Gyselinck op ons YouTube kanaal

Begeleiding Jan Gyselinck

Jan is een leraar in esoterische wijsheid en esoterische healing. Hij is gespecialiseerd in het onderricht over universele wijsheid, esoterische psychologie, esoterische astrologie en vooral esoterische healing. Zijn specialiteit ligt erin om in de bewustwording van de innerlijke krachten en vuren te komen die iedereen verbindt met alle bestaansvormen op onze planeet. In 1999 richtte hij in Brugge Surya - Ageless Wisdom - op, een esoterisch en holistisch opleidingscentrum. Het was het gevolg van de innerlijke studie, impulsen en inspiraties die hij op zijn levenspad had ervaren. Reeds tijdens zijn jeugd werd hij innerlijk gericht op de krachten van zijn ziel. Tijdens zijn licentiejaren communicatiewetenschappen kwam dit tot volle bloei, hij verdiepte zich gedurende aar in tal van mystieke en esoterische stromingen (Oost en West) en kwam al gauw in contact met de Theosofie, de werken van Blavatsky en Alice Bailey. De grote affiniteit die hij met deze stromingen voelde, bracht hem in innerlijke ervaringen van bewustwording van het etherisch lichaam, doorheen de krachten van de Ziel en de Verlichte Meesters, Shambhala, de Zeven Stralen en de diverse bewustzijnsaspecten die in de studiewerken aangereikt worden. Mede dankzij de uiterlijke contacten met de Avatars en de inspiraties van zijn innerlijke Leraren, Djwhal Khul en Morya, heeft hij zich als doel gesteld de studiewerken aan de hand van analyse aan geïnteresseerden te verduidelijken, en vooral via geleide meditaties stapsgewijs tot een innerlijke praktische realiteit te maken. Zijn specialiteit ligt erin om in de bewustwording van de innerlijke krachten en vuren te komen die iedereen verbindt met alle bestaansvormen op onze planeet. De laatste aar geeft hij in België en Nederland tal van voordrachten, meditatiedagen en vooral opleidingen en organiseert hij in hetzelfde kader overige activiteiten.
555
Vanaf 18 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!