Cursus : Kerst Ster van Inwijding

 
Twaalfpuntige Kerst -Ster van Inwijding

Het Pad van Inwijding

We zijn met 1rsonen omdat we vanuit de Twaalf-puntige Ster vertrekken en eenieder hierin een specifieke plaats heeft.

Deze Twaalf-puntige Ster staat in het teken van Inwijding.
Velen wensen in deze tijd de weg te gaan naar hun Ware, Goddelijke Zelf.
Er is een diepe Kosmische Kern van overvloedig, vurig en gelukzalig Leven in ons.
Deze weg is ook het pad van inwijding, van grote bewustzijnsuitbreidingen totdat je lichamen versmelten met het Vuur van je Ware Zelf.
Tijdens de levens doorlopen we deze grote verruimingen of vijf inwijdingen waardoor je hart en heel je wezen geopend wordt voor je goddelijk bewustzijn en dit van de planeet.
Zo betreed je de weg naar Meesterschap en krijg je een beheersing over de verschillende gebieden.
Tijdens deze Ster krijg je korte toelichtingen en diepgaande begeleide meditaties op deze vijf inwijdingen.
We doorlopen de gestage treden van initiaties.

Ik ben zelf de Weg, de deur ben ik.
Ik ben het gouden Pad en in het licht van mijn licht
Volg ik die Weg.
Ik treed binnen door de deur.
Ik wend mij om en straal het licht uit.Er zijn 1aatsen.
Gelieve hierdoor tijdig in te schrijven.Begeleiding en participanten Jan Gyselinck en Pia Yesimala

Jan Gyselinck is een leraar in esoterische wijsheid en esoterische healing. Hij is gespecialiseerd in het onderricht over universele wijsheid, esoterische psychologie, esoterische astrologie en vooral esoterische healing. Zijn specialiteit ligt erin om in de bewustwording van de innerlijke krachten en vuren te komen die iedereen verbindt met alle bestaansvormen op onze planeet. In 1999 richtte hij in Brugge Surya - Ageless Wisdom - op, een esoterisch en holistisch opleidingscentrum. Het was het gevolg van de innerlijke studie, impulsen en inspiraties die hij op zijn levenspad had ervaren. Reeds tijdens zijn jeugd werd hij innerlijk gericht op de krachten van zijn ziel. Tijdens zijn licentiejaren communicatiewetenschappen kwam dit tot volle bloei, hij verdiepte zich gedurende aar in tal van mystieke en esoterische stromingen (Oost en West) en kwam al gauw in contact met de Theosofie, de werken van Blavatsky en Alice Bailey. De grote affiniteit die hij met deze stromingen voelde, bracht hem in innerlijke ervaringen van bewustwording van het etherisch lichaam, doorheen de krachten van de Ziel en de Verlichte Meesters, Shambhala, de Zeven Stralen en de diverse bewustzijnsaspecten die in de studiewerken aangereikt worden. Mede dankzij de uiterlijke contacten met de Avatars en de inspiraties van zijn innerlijke Leraren, Djwhal Khul en Morya, heeft hij zich als doel gesteld de studiewerken aan de hand van analyse aan ge´nteresseerden te verduidelijken, en vooral via geleide meditaties stapsgewijs tot een innerlijke praktische realiteit te maken. Zijn specialiteit ligt erin om in de bewustwording van de innerlijke krachten en vuren te komen die iedereen verbindt met alle bestaansvormen op onze planeet. De laatste aar geeft hij in BelgiŰ en Nederland tal van voordrachten, meditatiedagen en vooral opleidingen en organiseert hij in hetzelfde kader overige activiteiten.

.Dankzij haar mediamieke vermogens bouwt Pia Yesimala een communicatieve brug tussen jouw bewustzijn en de innerlijke werelden van lichtwezens (Engelen, zielen, Meesters,...) die ons altijd bijstaan en begeleiden.
Zij heeft van nature uit een indringende intu´tie en kennis.
Pia Yesimala kende van kindsbeen af een sterk medeleven met iedere levensvorm - een communicatie en aanvoelen dat zich enkel zou verdiepen.
Ze studeerde kinderverpleegkunde en heeft ook lesgegeven aan de Khbo (pediatrie).
In haar spiritueel werk is ze sterk ge´nspireerd door Moeder Amma, Arthur Findlay College en de theosofie.
Haar werk toont aan hoe ze van nature uit een indringende intu´tie en kennis heeft die zij steeds meer en meer tot uiting brengt in voordrachten, cursussen, meditaties en de mediamieke afstemming met engelen en gidsen.
Ze specialiseert zich in opleidingen engelentherapie, mediumschap, massagetherapie en individuele consulten (Relaxatietherapie en Engelenconsulten).
Tevens heeft zij een diepgaand telepatisch contact met de Meester Morya (telepathiebijeenkomsten en consulten)
Reserveren is verplicht
333
Vanaf 18 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Cursus : 12 puntige Ster van Licht, Liefde en Kracht
(Van 8 januari 2023 tot 10 juni 2023 - Brugge)
Kleur-lichtbehandeling
(Brugge)
Individuele (loopbaan)coaching in de natuur
(Brakel)
Qigong - voormiddagreeks B
(Van 17 januari tot 27 maart - Antwerpen 1)
Qigong avondreeks
(Van 17 januari tot 27 maart - Antwerpen 1)