Cursus : Kerstmeditatie: in het Licht van de Christus

 
Kan in Brugge of online gevolgd worden.Kerstmis is het feest van het Licht en de Liefde.
Het Christusbewustzijn is in deze tijd van het jaar wereldwijd aanwezig.
Vele mensen vinden hierdoor een contact met de Christus en Zijn Meesters en vinden een toegang tot het Planetair Zonnevuur.

Tijdens deze namiddag kom je in een diepe verbinding met het Liefdesvuur in en doorheen alle levensvormen op deze planeet.
Er zijn diepgaande meditaties en toelichtingen.

De Christus doordringt als Wezen alle levensvormen van deze aarde.
Zijn Liefde inspireert allen die op de weg staan naar Zijn Hart.
Zijn Hart veroorzaakt de liefdesimpuls in elk wezen op deze aarde.
Zijn Hart is vervlochten met het planetair en kosmisch hart waardoor de planeet zich doorheen Zijn Wezen kan uitdrukken in het Liefdesvuur.
Velen onder Hem worden continu ge´nspireerd door de vlam van het Zonnevuur dat Zijn Wezen in een eeuwigheidsaspect doordringt.
Niets ontgaat zijn Wezen.

Toelichtingen en diepgaande meditaties:
Het Christusbewustzijn en het Zonnevuur in ons hart en onze atomen
De Christus, de Meesters en het Planetair Zonnevuur
Kosmisch Zonnevuur

Bekijk hier een opname van een webinar met Jan Gyselinck

Begeleiding Jan Gyselinck

Jan is een leraar in esoterische wijsheid en esoterische healing. Hij is gespecialiseerd in het onderricht over universele wijsheid, esoterische psychologie, esoterische astrologie en vooral esoterische healing. Zijn specialiteit ligt erin om in de bewustwording van de innerlijke krachten en vuren te komen die iedereen verbindt met alle bestaansvormen op onze planeet. In 1999 richtte hij in Brugge Surya - Ageless Wisdom - op, een esoterisch en holistisch opleidingscentrum. Het was het gevolg van de innerlijke studie, impulsen en inspiraties die hij op zijn levenspad had ervaren. Reeds tijdens zijn jeugd werd hij innerlijk gericht op de krachten van zijn ziel. Tijdens zijn licentiejaren communicatiewetenschappen kwam dit tot volle bloei, hij verdiepte zich gedurende aar in tal van mystieke en esoterische stromingen (Oost en West) en kwam al gauw in contact met de Theosofie, de werken van Blavatsky en Alice Bailey. De grote affiniteit die hij met deze stromingen voelde, bracht hem in innerlijke ervaringen van bewustwording van het etherisch lichaam, doorheen de krachten van de Ziel en de Verlichte Meesters, Shambhala, de Zeven Stralen en de diverse bewustzijnsaspecten die in de studiewerken aangereikt worden. Mede dankzij de uiterlijke contacten met de Avatars en de inspiraties van zijn innerlijke Leraren, Djwhal Khul en Morya, heeft hij zich als doel gesteld de studiewerken aan de hand van analyse aan ge´nteresseerden te verduidelijken, en vooral via geleide meditaties stapsgewijs tot een innerlijke praktische realiteit te maken. Zijn specialiteit ligt erin om in de bewustwording van de innerlijke krachten en vuren te komen die iedereen verbindt met alle bestaansvormen op onze planeet. De laatste aar geeft hij in BelgiŰ en Nederland tal van voordrachten, meditatiedagen en vooral opleidingen en organiseert hij in hetzelfde kader overige activiteiten.
College of Esoteric Healing Centrum
Ezelstraat 24
8000 Brugge
Reserveren is verplicht
55
Vanaf 18 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Meditatiecursus voor beginners
(Van 1e november 2023 tot 31 oktober 2024 - Gent)
Klank en zang meditatie
(Zingem)
Mindfulnesstraining basiscursus
(Van 3 juli tot 28 augustus - Antwerpen 1)
Introductiecursus: Helende Meditatie (Sahaja Yoga Meditatie)
(Van 23 oktober 2023 tot 20 oktober 2024 - Deurne)
Transmissiemeditatie in groep
(Kermt)