De Kleine Keizer

 
Er is voor kleine Fritz een grote toekomst weggelegd, tenminste als wij geloven wat een zigeunerin voorspelt.
Een dosis gezond verstand, een beetje lef, ontwapenende onschuld en hulp van Pierke helpen het kind op de goede weg. Slechteriken worden uit de weg geruimd om plaats te maken voor een nieuwe Keizer op de troon, met een welverdiende kroon.

Met Pierke van Gent bezorgt dit gezelschap zijn trouwe schare fans
Dit jaar 70 (!) jaar poppenspelplezier van de “hoogste plank”

Het eerste deel van het seizoen brengt het theater een gevarieerd programma. Gaande van dromerige sprookjes tot producties vol spanning en humor, al dan niet door het gezelschap zelf geschreven. Koninklijk Poppentoneel Festival tovert telkens weer een nieuw stuk uit zijn poppenzolder tevoorschijn.
Telkens trakteert Pierke van Gent en zijn vrienden u op een portie onvervalste traditie. Hun fratsen hebben de tijd getrotseerd en blijven verrassend actueel. Het maakt zowaar deel uit van ons Cultureel erfgoed !
Opvallend ook zijn de mooie decors, van het hand van Pierre De Wispelaere, stichter van het poppentheater en de mooie poppen, allemaal handgemaakt.

Het gezelschap wordt nog steeds door dezelfde familie gerund, van vader op zoon, op kleinkind, de nieuwe generatie laat een frisse wind waaien.

Verder speelt het theater om de 14 dagen, telkens op zondagnamiddag en verzorgt het ook voorstellingen op aanvraag en op verplaatsing.

Alle info en het programma kunnen worden gedownload via de webstek www.festival-poppentoneel.be. De bezoekers kunnen er ook inschrijven op ‘Pierkes Nieuwsbrief’ om op de hoogte te blijven van alle acties.
6,50 € reservatiekost inbegrepen - 5,50 € mindervaliden - Uitpas kansentarief via Uitbureau
van 3 tot 12 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Pierke en het Geheim van de Trollenput
( 3 maart - Gentbrugge)
Leue met Tine Embrechts & De Lusters
( 3 maart - Roeselare)
Brick (6+) - Samuel Bey
( 24 februari - Brussel)
Impulz (2+) - Theater De Spiegel
( 9 maart - Brussel)