Dog Survival

 
Wat is een Dog Survival?

Bij een Dog Survival wandel of loop je, samen met je hond, een parcours van 5km. Op het parcours kom je 15 hindernissen tegen, die je samen met je hond kan nemen. Deelnemen kan je alleen of in groep van max. 6 personen.

Wat mag je verwachten?

Deze Dog Survival is ook voor beginners. Er wordt niet gekeken naar het uur en is puur recreatief. Belangrijk is ook dat je niet alle obstakels moet nemen als deze fysiek niet mogelijk zijn voor jou of je hond. Je kiest dus zelf. Met ons parcours wandel/loop je over onze terreinen, park Groot Schijn en Ertbruggebos.
De 15 hindernissen staan verspreid over het parcours en omvatten, kruipen, klimmen,… maar vooral samen met je hond veel plezier beleven.

Betaling en deelname.

Inschrijven doe je op voorhand via onze website.. De dag zelf meld je jezelf aan bij ons secretariaat, met je DogID ter controle van de vaccinaties. Je wordt aan de start verwacht op het uur dat aan jou via mail is gecommuniceerd. Alle deelnemers krijgen een dagprijs met lekkers voor hond en geleider + een aandenken voor deelname. Deelname kost €15 per combinatie hond + geleider. Er mogen extra deelnemers meewandelen zonder meerprijs. Per extra hond moet er worden ingeschreven en betaald. Wil je deelnemen als groep, stuurt 1 iemand van de groep een mailtje naar met de namen van de deelnemers + een groepsnaam.

Ruggeveldlaan 488/17
2100 Deurne
€ 15 voor 1 hond + begeleider
Vanaf 15 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Provinciaal Groendomein Rivierenhof
(Deurne)
17de plantenbeurs
( 26 mei - Wijnegem)
Senioren kaarten in ontmoetingscentrum Tirolerhof
( 27 mei - Borsbeek)
Ecobazaar Antwerpen
( 25 mei - Berchem)
Route Atlas
(Van 23 maart 2022 tot 31 december 2024 - Antwerpen 6)