Doorwerkgroep Authentic Movement (avondreeks)

 
Deelnemen aan de ‘Authentic Movement in Depth’ geeft jou de mogelijkheid om dieper in te gaan op de methode Authentic Movement en op een belichaamde manier de verbinding met jezelf te herstellen, te verdiepen en te verstevigen. Deze training richt zich op zij die reeds Authentic Movement kennen en zich hierin willen verdiepen.

Authentic Movement is een werkvorm waarbij je je lichaam laat spreken, waarbij innerlijke sensaties ervoor zorgen dat het onbewuste verbindt met jouw bewustzijn. Met gesloten ogen laat je impulsen in je lichaam vrij, waarbij beelden een betekenis krijgen en verlichtend werken.

Authentic Movement oefent je op een specifieke manier in het “los-laten” en “over-geven” in beweging aan de lichaamsimpulsen.

Authentic Movement is stress- en angstreducerend. Het heeft een positief effect op ons zelfbeeld, zelfvertrouwen en zelfwaarde. Authentic movement is in de spiegel kijken, eenvoud omarmen, vol-ledigheid ervaren, kleur geven aan jezelf, ….

De vorm waarin Authentic Movement wordt beoefend is eenvoudig. Dat maakt haar geschikt voor een ieder die nieuwsgierig is naar het onbekende in zichzelf.

Authentic Movement kan je helpen om je creative flow op gang te brengen wanneer het stromen is gestopt. Om persoonlijke of professionele verandering mogelijk te maken door zelfobservatie en het verkrijgen van zelfinzicht. Of om je spirituele leven te verdiepen en verbondenheid te ervaren, in body en soul. Het doel van deze simpele maar krachtige vorm is om meer in overeenstemming met je innerlijke motivatie en authentieke zelf in het leven te staan: tot een eenheid van zijn en handelen te komen.

Een basiskennis van Authentic Movement is vereist om deel te kunnen nemen aan dit programma.
Compagnie Bougie
Brusselsesteenweg 265
9090 Melle
Reserveren is verplicht
200
Vanaf 18 jaar
yvienne hoorne (29/12/2023)

Dinsdag: van 19:45 tot 21:45

Van 21 mei tot 25 juni

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Avondreeks Bio-energetica
(Van 17 april tot 12 juni - Gent)
Rug, rust en gezondheid
(Drongen)
Cursus: Opleiding: In het Vuur van Schoonheid en Harmonie
(Van 26 februari tot 24 juni - Brugge)
Opleiding: Teacher training esoterische healing
(Van 22 februari tot 14 juni - Brugge)
Opleiding: Healing met Engelen en Aartsengelen
(Van 22 februari tot 28 juni - Brugge)