Engels kersthuis Symfhony

 
Wij hebben het Engels kersthuis in kozen regio nieuwerkerken limburg, wat jullie kunnen komen bezoeken op de opendeurdagen op c en 3 dec , 9 dec en 10 dec , en op 16 dec en 17 dec .
Wat kunnen jullie verwachten, Het Engels kersthuis is helemaal omgetoverd in totale kerstsfeer met als thema dit jaar Symfhony, 160.000 lichtjes binnen en buiten, duizenden kerstballen, een droom van een kersthuis werkelijk of jullie op een filmset binnen wandelen bij de echte kerstman, winterwonderland voor de kinderen met de echte kerstman op zijn arrenslee en zijn helpende hand elfje, zodra je binnen stapt in het Engels kersthuis komen jullie in een wereld vol magie, tot jullie buiten gaan, er kan ook iets warm of koud gedronken worden en voor die honger hebben zijn er hot-dogs in de verwarmde Tent, helemaal omgetoverd in een Engelse winter pub.
De inkom is gratis, en voor de veiligheid laten wij de mensen binnen in het kersthuis per groepjes van max 9 personen, gaat zeer vlot, dit doen we ook voor de veiligheid te garanderen en alles in goede banen te leiden.
We zouden het Engels kersthuis niet zijn als we niet zorgen voor een speciale act voor het kersthuis, er zal een schotse doedelzak speler zijn op de opendeurdagen ( bepaalde datums ), helemaal in het thema van het Engels kersthuis.
Er is toegang voor mindervalide even een Belletje geven en dan wordt er een ander ingang voorzien dat iedereen de kans krijgt om dit prachtig gebeuren mee te maken.
Kinderkoetsen zijn niet toegankelijk, deze kunnen naast het huis geparkeerd worden.
Geen honden toegelaten.
Dus willen jullie het prachtig Engels kersthuis komen bewonderen en volop de magie ervaren kom ons dan zeker een bezoekje brengen.
jullie kunnen ons ook volgen op faceboek : the magic of christmas Engels kersthuis
Engels Kersthuis
Wouterveld 103
3850 Kozen
Gratis
Elk type publiek

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!