Geefmarkt - voor en door kinderen

 
Hey kids ! Speciaal voor jullie organiseren we een geefmarkt voor kinderen ! Heb je speelgoed, gezelschapsspelletjes of boekjes waarmee je niet meer speelt? Of ben je er te groot voor geworden? Tijd om er een ander kindje blij mee te maken.

Hoe werkt het? De geefmarkt gaat door op 10 december.
In de voormiddag tussen 11 uur en 13 uur breng je het speelgoed waar je niet meer mee speelt naar onze zaal. We kijken even je speelgoed na of het netjes is en alle stukjes nog aanwezig zijn. De grote mensen van Aalst Geeft vzw zetten dan de zaal klaar. Ze leggen al jullie speelgoed mooi op tafels.
Vanaf 14 uur ben je welkom voor de geefmarkt. Aan de ingang krijgen alle kinderen jetons. Breng zeker al je vriendjes, neefjes, nichtjes, broertjes en zusjes mee. Die krijgen er ook ! Dan mag je tussen al het speelgoed iets nieuws kiezen. Voor elke jeton mag je 1 stuk speelgoed kiezen.

Het is helemaal gratis. We gebruiken jetons zodat alle kinderen evenveel speelgoed kunnen kiezen.
Ben je jonger dan 1ar? Breng dan een volwassene mee. Die kan ondertussen aan de bar koffie drinken. We hebben natuurlijk ook kinderdrankjes r />
Verveling bestaat niet op deze geefmarkt. Drinken de mama’s en papa’s te lang koffie? Dan kan je een strip of boek lezen in de leeshoek of iets knutselen in de knutselhoek.

Fee Fré zal er die dag ook zijn om jullie een beetje te schminken. Of wil je een gekke hoed proberen voor een leuke foto? Spring dan eens binnen ! We kijken al uit naar je komst.
6
Onthaalcomplex Keizershallen
Keizerplein 21 b
9300 Aalst
Gratis
van 5 tot 15 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Puzzle Escape Rooms - Aalst
(Van 30 juni 2022 tot 31 juli 2024 - Aalst)
Cd & Platenbeurs
(Aalst)
Varen op de Dender
(Denderleeuw)
Scootertocht
(Pamel)
Botenverhuur op het Donkmeer
(Berlare)