Gratis Geurbeleving & Beauty

 
Kennismaken met La Sultane De Saba … Het concept van La Sultane de Saba is gebaseerd op de oude en kostbare schoonheidsrituelen van oosterse vrouwen, die van generatie op generatie worden doorgegeven van moeder op dochter.

Door zijn authentieke en originele producten en door zijn lichaamsverzorging beschikbaar in een oogverblindend palet van geuren en kleuren, wil La Sultane de Saba u doen dromen, u laten reizen, verre horizonten ontdekken, u naar de landen van de zon leiden, waar het lichaam en geest herontdekken de essentie van ontspanning en welzijn.

Geïnspireerd door schoonheidsrituelen uit het mystieke Oosten, maar ook uit Azië en elders, biedt La Sultane de Saba verschillende productlijnen aan, elk gebaseerd op een unieke en magische authenticiteit. La Sultane de Saba is verheugd aan te kondigen dat al onze schoonheidsspecialisten en masseuses een opleiding hebben gevolgd in oosterse wax- en hammamrituelen volgens pure voorouderlijke tradities, met specifieke technieken. Bovendien hebben alle therapeuten een diploma behaald van de beroemde Wat Pho-School in Bangkok, Thailand in combinatie met onze verschillende soorten massages die in onze spa's worden beoefend.

Gratis cadeau !
The Flower Café
Philipstockstraat 37
8000 Brugge
Gratis
Elk type publiek

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Cursus Djembé (percussie) Brugge o.l.v. Sidy Cissokho
(Van 12 september 2022 tot 19 december 2022 - Brugge)
Workshop chocolade met thema Kerst
( 17 december - Oostkamp)
Groeples workshop chocolade met thema kerst
( 16 december - Oostkamp)
Workshop Chocolade
(Oostkamp)
Vrijgezellen workshop chocolade
(Van 19 september tot 31 december - Oostkamp)