Grondig Transformatie traject naar meer zelfvertrouwen 'The Self Bootcamp'

 
Dit traject bestaat uit 6 sessies, telkens op di avond van 19 tot en online.
5 en 19 dec - 9 en an - 6 feb
en 1 terugkomsessie / Q & A platform in onderling overleg

Heb je in verschillende omstandigheden te weinig zelfvertrouwen, een zelfbeeld dat je onnodig klein houdt, of waardoor je nieuwe uitdagingen niet durft aangaan ? Blijf je liever vastzitten in een beperkende comfortzone van wat gekend is ? Voor ieder van ons ligt er veel meer te rapen, als je nieuwe terreinen gaat verkennen. Je hoeft niet per se te denken aan grondige wijzigingen, zoals van job of woonplaats veranderen (hoewel het kan en mag !). Minder spectaculaire wijzigingen zoals tijd voor jezelf plannen zonder schuldgevoel, opkomen voor je mening in een overleg, eindelijk die reis maken die je al jaren uitstelt, van look veranderen, meer en nieuwe mensen gaan ontmoeten.... het kan allemaal, als je met nieuwe ogen naar jezelf leert en gaat kijken.

Alle aspecten en situaties waarin een laag zelfbeeld je parten speelt, komen op een gestructureerde manier aan bod.
In een theoretische inleiding wordt het ontstaan van te weinig zelfvertrouwen, vaak in je prille jeugd, in kaart gebracht, en de gevolgen hiervan nu nog in je dagelijks leven. Bewustwording is een belangrijke en noodzakelijke eerste stap. Je leert naar jezelf kijken vanuit verschillende invalshoeken :
- jij en jezelf
- jij versus anderen
- jij en je resultaten (leefomstandigheden)
- jij en je acties
- je eigen blauwdruk en stappenplan

Aan het einde weet je precies welke situaties jouw uitdaging zijn. Je dromen zijn doelstellingen geworden, die specifiek en met data in een actieplan worden gegoten. Als kers op de kaart leer je jezelf evalueren op verschillende tijdstippen in je proces.
Deze grote sprong wordt onder begeleiding opgedeeld in kleine haalbare stapjes naar verandering, zodat je jezelf niet voorbij holt, en je kan genieten van tussentijdse succesjes, een eerste boost voor je zelfbeeld. De ervaringen van anderen hebben een belangrijk aandeel in je leercurve.

Je maakt kennis met diverse technieken, structuren en tools om je hele attitude (gedachten, emotie en gedrag) om te keren, en de nieuwe kijk op jezelf te bewaren en blijven bijstellen.

Jouw bijdrage voor dit traject bedraagt 495,- eu. De echte waarde is een veelvoud van dit bedrag, je zal anders, vrijer en spontaner in het leven staan. Je gaat van overleven naar echt leven. Je leven wordt een spel waarvan jij zelf de regie hebt, in plaats van een lijst van opgaven en moet-es, die anderen je opleggen.

Je kan je aanmelden of meer info vragen op en bevestigen via storting op
BE370 6634 57et vermelding van naam, datum en titel van webinar(s). Na ontvangst van betaling krijg le de Zoomlink toegestuurd.
Heb je nog twijfels of dit traject wel iets voor jou is ? Doe me een pb of meld je aan op bovenstaand mailadres, dan bekijk ik vrijblijvend jouw unieke situatie.

Mijn missie is mensen brengen naar de beste versie van zichzelf, jouw aandeel hierin is jezelf dit geschenk van onschatbare waarde te gunnen. .........
Heel graag tot op de Bootcamp ! You'll never regret it !
Online
Internet
3600 Genk
Reserveren is niet nodig
495 eu
Vanaf 18 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Relaxatie
(Van 6 februari 2023 tot 4 juni 2024 - Oplinter)
Infoavond ecologisch huishouden en ecologisch omgaan met maandstonden
( 2 maart - Houwaart)
Gebroken na je burn-out? Heel je met goud.
(Heist-op-den-Berg)
Rust in je hoofd - ontspan ! - doesessie
( 27 februari - Heverlee)
Cursus: Etherische olien
(Van 8 februari tot 21 maart - Vosselaar)