HArt voor Kunst Gent

 
Groepstentoonstelling

bert Goeman

www.bgshoots.be

bert is een Belgisch modefotograaf die de voorbije jaren vooral actief was in modellenfotografie. Zijn passie voor de fotografie brengt hem de laatste jaren tot de Art Photography, kunstfoto’s telkens rond een bepaald thema. Het huidig thema, Caresse de Lumière, een ode aan de vrouw, is een reeks zwart-wit foto’s die de vrouwelijke vormen subtiel in clair obscur weergeven.

Karine Theunynck (5-61)Karine volgde kunstonderwijs in de academie te Gent en verrijkte haar kennis via verschillende workshops. Van opleiding is zij etaleur-decorateur en vandaag focust zij zich op acryl pouring, fluid art op canvas. Wij als kijker zijn vrij om deze schilderijen anders te ervaren dan datgene wat de kunstenaar misschien beoogde. Van de felle kleuren word je vrolijk en de grillige vormen zuigen je ongetwijfeld mee in een droom.

Geert Van Rysseghem (6-68)Geert maakt bronzen sculpturen en heeft een gevarieerde, levendige carrière achter de rug tot buiten de landsgrenzen. Deze creatieve duizendpoot heeft een overvol visitekaartje. Architect, meubelontwerper, woongoeroe, gepassioneerd hobbykok, docent en vooral levensgenieter. Het vleugje surrealisme en vooral zijn zwevende werken verraden de architect in hem. De kunst van Geert is meestal figuratief en toegankelijk, toont maturiteit en wordt geapprecieerd door menig kunstliefhebber.
Kunstgalerij Mariakerke
Oranjeboomstraat 28
9030 Mariakerke
Gratis
Vanaf 16 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Adelatif Habib
(Van 16 september 2022 tot 22 oktober 2022 - Mariakerke)
Admirari E R R
(Van 13 tot 25 september - Zulte)
Oldtimer Happening
(Van 23 tot 24 september - Oudenaarde)
Cartoontentoonstelling 'KWER'
(Van 1e juli 2023 tot 23 juni 2024 - Lede)
Diamant Museum
(Brugge)