Het labyrint van Tim Burton

 
Dompel jezelf onder in de unieke wereld van filmmaker Tim Burton en ontdek een magische ervaring!

Verken het creatieve brein van Tim Burton aan de hand van honderden originele werken van de regisseur, wat een uitzonderlijke kans biedt om toegang te krijgen tot zijn innerlijke wereld en creatieve proces.

Elke zaal van de tentoonstelling nodigt je uit om een prachtige ervaring te beleven, en het is aan jou om je eigen route te bepalen...

Tim Burton's Labyrinth is een unieke samensmelting van expositie, totale onderdompeling en filmscènes. Dit labyrint, gecreëerd in samenwerking met Tim Burton en zijn team, heeft als voornaamste ambitie om u bij elk bezoek een magische en unieke ervaring te bieden. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt de ervaring gepresenteerd in de vorm van een doolhof dat je aanmoedigt om te parkeren terwijl je je eigen pad uitstippelt. Tim Burton omschreef het zelf als een fantastische beurs, een verrassend avontuur door al zijn filmische werk.

Elk bezoek is uniek, afhankelijk van de deuren die u besluit te openen. Wij verzekeren u echter dat u toegang heeft tot ten minste de belangrijkste kamers. Een standaardbezoek geeft je toegang tot 15 kamers gebaseerd op de meest iconische universums van Tim Burton.

Gemiddeld worden per zaal 10 originele werken tentoongesteld, waarvan sommige nog nooit eerder getoond zijn. Tijdens je eigen reis door het labyrint ontdek je in totaal maar liefst 150 originele werken van Tim Burton!

Naast de originele creaties kom je tijdens je reis levensgrote personages, decors, kostuums, teksten en animaties tegen. Neem de tijd om elk van deze elementen te waarderen, want als je eenmaal een kamer verlaat, kun je er niet meer naar terugkeren.

We willen er ook op wijzen dat er "tweepersoonskamers" zijn, die, hoewel ze niet precies dezelfde inhoud bieden, tot hetzelfde universum behoren. Denk dus niet dat je iets mist als je niet alles kunt zien!
Tour & Taxis - Gare Maritime
Rue Picard 7
1000 Brussel
Elk type publiek

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Speelgoedmuseum Brussel Speelgoed Ontdekkingsmuseum
(Brussel)
Lege kleedkamer
(Van 9 tot 10 maart - Brussel)
Gekke kleding
(Van 9 tot 10 maart - Brussel)
Gratis rondleiding door Brussel
(Brussel)
Virtual Reality-centrum
(Brussel)