Hetpaleis, Theater Artemis & Het Zuidelijk Toneel met 'Een leuk avondje uit (8+)

 
Er gaat een hoop goed, maar het leven zit helaas ook vol hindernissen. Er valt weleens iets om. En niet altijd op het goede moment. Er zijn huisdieren die ziek zijn. Er is nieuws dat je bang maakt. En dan zijn er ook nog broeken die niet goed zitten, vriendinnen die vervelend doen en van die dagen die gewoon niet leuk zijn.

In deze musical krijgen pech, verdriet, angst, schaamte, jaloezie en eenzaamheid allemaal hun eigen spetterende shownummer. Deze familievoorstelling zet al je moeilijke momenten al dansend en zingend in de verf !

Maar helaas kan niet iedereen meedoen. Aan de zijlijn broeit er ook nog wat. Best lastig om uit te leggen wat dat precies is. Beetje onduidelijk allemaal. Maar wat gebeurt er nu ? Wordt daar stiekem de show gestolen ? Houd de dief !

‘Een leuk avondje uit’ is de nieuwe familievoorstelling van Theater Artemis, hetpaleis en Het Zuidelijk Toneel. Twee jaar geleden bundelden deze gezelschappen de krachten voor ‘Het eind van het begin van het einde’. Voor ‘Een leuk avondje uit’ trekken ze alle registers open.
Schouwburg
Schouwburgplein 14
8500 Kortrijk
€ 9 / 7 (-26)
van 8 tot 16 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

De Kleine Keizer
( 10 december - Ledeberg)
De Zilveren Den, winters sprookje met Pierke
( 17 december - Ledeberg)
Magic Michael 'De 5 magische krachten'
(Van 9 tot 10 december - Gent)
Dans la fôret enchantée
( 10 december - Elsene)
Evy et l’Oiseau de Feu
( 17 december - Elsene)