Hurray For The Riff Raff - Nnamd´

 
Een intieme mix van blues en folk die inspiratie plukt uit de diverse achtergronden van de artiest(e)

Ge´nspireerd door country, folk, blues en Cajun muziek heeft Alynda Segarra geen moeite om onderwerpen aan te pakken die hen na aan het hart liggen. Zo bracht Hurray For The Riff Raff in ĹThe Navigatorĺ uit, een album dat het verhaal vertelt van hun immigratie van Puerto Rico naar de Verenigde Staten, en het bijhorend systemisch racisme. Vijf jaar later was er veel veranderd in de wereld, en vatte Segarra hun poging tot overleven samen in ĹLife on Earthĺ, een Ĺnatuurpunkĺ-manifest en handleiding over hoe te gedijen en niet enkel te overleven.
Voor ĹThe Past is Still Aliveĺ, het in te verschijnen nieuwe album van de band, richtte Segarra hun blik opnieuw naar binnen. Het verlies van hun vader, hun leven als outsider, ů het mag allemaal aan bod komen. Het zijn intieme songs, met een rauwheid die je even kan doen schrikken, maar die niet onherkenbaar is als je zelf kwetsbaar bent geweest. Het zijn nummers die hun wortels hebben in familie en gemeenschap, en die je eigen wonden misschien niet zullen helen, maar je wel de hand zullen reiken om het samen te proberen.

NNAMD¤ is iemand voor wie het onmogelijk is om voor altijd op ÚÚn plek te blijven. De in Chicago geboren multi-instrumentalist en songwriter zette in de toon met zijn veelgeprezen album 'Brat', een ware samensmelting van genres.
Le Botanique
Rue Royale, 236
1210 Sint-Joost-ten-Node
DAY OF SHOW Ç19.5 - TICKET Ç16.5 - BOTACARTE Ç13.5
Vanaf 7 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

E (US)
( 13 juni - Sint-Joost-ten-Node)
Imparfait
( 14 juni - Sint-Joost-ten-Node)
Thot - Fowv - Villenoire
( 13 juni - Sint-Joost-ten-Node)
Various Voices Rising
( 15 juni - Ukkel)
Taylor Swift komt naar Popcorn CafÚ
(Van 15 maart tot 1e september - Mechelen)