Initiatie mediteren met cacao

 
Natuurlijke Verlichting en Vreugde - Ervaar het Mysterie van Pure Cacaoceremonies Gecombineerd met Meditatie !

Stel je een reis voor, een innerlijke reis van diepe ontspanning, verhoogde bewustwording en pure vreugde. Dat is precies wat je kunt bereiken door pure ceremoniŽle cacao toe te voegen aan je meditatiepraktijk. Laat ons je vertellen waarom dit een ervaring is die je niet wilt missen.

Verhoogde Alerte Focus: Onze pure cacao bevat natuurlijke stimulerende middelen zoals theobromine en cafeÔne, die je alertheid en concentratie versterken. Dit helpt je om je meditatie naar een hoger niveau te tillen, zelfs op die dagen waarop je vermoeidheid voelt.

Een Gevoel van Gelukzaligheid: Cacao zit boordevol fenylethylamine (PEA) en anandamide, stoffen die geassocieerd worden met positieve emoties en een gevoel van gelukzaligheid. Voel je stemming oplichten terwijl je jezelf onderdompelt in de meditatieve staat.

Open Je Hart en Geest: Ontdek de hartopenende eigenschappen van cacao. Het kan je helpen emotionele blokkades los te laten en je hartchakra te openen, wat je meditatie een diepere dimensie van liefde en mededogen geeft.

Versterk Je Intentie en Focus: Bij onze ceremoniŽle cacaopraktijken staat intentie centraal. Voeg een krachtige dimensie toe aan je meditatie door met focus en intentie in het moment te zijn.

Spirituele Groei en Bewustwording: Cacao wordt beschouwd als een spiritueel sacrament dat je kan helpen groeien op spiritueel vlak. Duik dieper in je bewustzijn en ontdek nieuwe lagen van jezelf tijdens meditatie.

Verbind met een Gemeenschap: Sluit je aan bij onze groep van gelijkgestemde zielen die de transformerende kracht van cacao en meditatie verkennen. Het delen van deze reis kan de sociale binding versterken en een gevoel van gemeenschap creŽren.

Klaar om de magie van pure ceremoniŽle cacao te ervaren? Ontdek de verrijkende voordelen van deze eeuwenoude traditie. Doe mee met onze cacaoceremonies en breng een nieuwe dimensie van bewustzijn en vreugde in je leven.

Wacht niet langer. Transformeer je meditatie-ervaring met pure ceremoniŽle cacao. Je verdient het !
Sara de Becker
Bovelingenstraat 224
3870 Bovelingen
25
van 30 tot 60 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Yoga en relaxatie - Ik beweeg weer ! in Sint-Truiden
(Van 7 september 2023 tot 21 december 2023 - Sint-Truiden)
Yoga aan mensen met en na kanker in Sint-Truiden
(Van 7 september tot 21 december - Sint-Truiden)
Falun Dafa, Gratis Meditatie Workshops, Kapermolen
(Van 2 oktober 2023 tot 29 april 2024 - Hasselt)
Opleiding Bachbloesemadviseur
(Van 18 september 2023 tot 24 juni 2024 - Herk-De-Stad)
Opleiding Bachbloesemadviseur
(Van 7 maart 2023 tot 20 februari 2024 - Herk-De-Stad)