Initiatie steppen

Workshops Initiatie steppen
Stepclub Oudsbergen, de eerste Limburgse stepclub, heet u welkom !

Wij zijn gepassioneerd door de vele troeven van het actieve steppen en willen jou graag uitnodigen om daar ook eens van te genieten. Voor alle duidelijkheid, het gaat niet over e-steppen, maar over zélf gezond bewegen met een hedendaagse grotere 'trottinette' voor volwassenen en kinderen. Actief bewegen dus... :-)

Anders dan met wandelen, lopen of fietsen ervaar je met steppen een geheel nieuwe connectie met de omgeving rondom je. Dat is iets wat we regelmatig horen na een kennismakingstrip.
Je glijdt, je zweeft als het ware doorheen het landschap en daardoor voel je je steeds een deel ervan. Een uitzonderlijke beleving !

Daarenboven is steppen een bijzonder gezonde buitenactiviteit die voor iedereen toegankelijk is, voor jong en oud.

Alhoewel steppen in België nog vrij onbekend is, wordt het in steplanden zoals Nederland, Duitsland, Tsjechië, de Scandinavische landen,... gezien als een ideale full body workout die een kruising is tussen wandelen, lopen en fietsen.

En tot slot niet vergeten dat steppen ook zeer leuk is. Alleen of in groep, van heel relax tot heel sportief, het blijft altijd verslavend leuk.

Dus waar wacht je nog op...ga eens "Op stap met de step"...! :-)

Dat kan gratis mits telefonische afspraak of via
E-Bike2rent
Weg Naar Gruitrode 86
3660 Opglabbeek
- Reserveren is verplicht
Gratis
Vanaf 10 jaar
Albert Mergeay (17/03/2022)

Dinsdag: van 19:00 tot 20:00
Zaterdag: van 9:30 tot 10:30

Van 26 maart tot 31 december

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!