Jaartraject Natuurziel

 
Ben je nieuwsgierig hoe te leven met de seizoenen en de energie die ze meebrengen in je leven te integreren? Tijdens het spiritueel jaartraject Natuurziel gaan we onderzoeken in onszelf hoe de energie van elk seizoen en natuurelement aanwezig is in en rondom ons en hoe we daar voor onszelf mee aan de slag kunnen gaan.Dit doen we door te filosoferen over de natuur in deze tijd van het jaar, het element van het seizoen in onszelf te onderzoeken en meditatie met het seizoen in verbondenheid. Je leert in dit jaartraject hoe de cyclus van het jaar en van de natuur verband houdt met ons leven en met onze beleving.Natuurziel vindt plaats telkens op de derde woensdag van de maand. Elke maand is er een thema dat past bij het seizoen. Je kan je nu al inschrijven voor het volledig jaartraject, dat van start zal gaan op ecember . We maken het hele jaar rond tot en met 18 december . De prijs hiervoor is 390 euro - dit is slechts 30 euro per sessie.

Praktisch:

Natuurziel is een traject in een kleine groep. Om 19:15 staan we klaar om je te ontvangen, om 19:30 gaan we van start. Doordat de groep klein is, kan er ingegaan worden op persoonlijke beleving. Breng een notitieboekje en schrijfgerief mee om meditaties en ervaringen te kunnen noteren en tekenen.

Parkeren doe je best aan het Dokter Donnyplein en van daar wandel je nog m tot aan de groepspraktijk Mind Body Matters. Indien je met het openbaar vervoer komt: bus topt aan hetzelfde plein.

Els begeleidt dit jaartraject vanuit haar kennis van natuurfilosofie en Westeuropese spiritualiteit. Ze houdt een veilige ruimte, zodat jij in vol vertrouwen in de ervaring kan gaan.
Mind Body Matters
Bloemenveld 30
2610 Wilrijk
390
Vanaf 18 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Taijiwuxigong, Qigong voor gezondheid en welzijn
( 10 maart - Wilrijk)
Online groepscursus 'Samen stoppen met roken'
( 7 maart - Antwerpen)
Tai chi - basisgroep
(Van 18 januari tot 28 maart - Antwerpen 1)
Qigong
(Van 17 januari tot 27 maart - Antwerpen 1)
Tai Chi - gevorderden donderdag
(Van 11 januari tot 28 maart - Antwerpen 1)