Kayak cleanup - Let's Mingle

 
Zijn al je vrienden op vakantie en ben je alleen achtergebleven in Brussel ? Ben je vrienden kwijt gespeeld in het web van corona lockdowns of hebben ze kinderen gemaakt en zijn te druk bezig ? Ben je klaar voor een nieuw romantisch avontuur maar vind weinig interessants op de dating apps ?

Canal It Up heeft jullie signalen opgevangen en lanceert een zomer campagne - « Let’s Mingle » - om jullie een nieuw persoon te laten leren kennen. Waarom ? Simpelweg omdat een uitwisseling met een nieuw persoon ons kan helpen onze creativiteit aan te wakkeren, ons de energie kan geven een project op te starten of onze horizon kan verruimen – veel nieuwe ideeën kunnen ontspruiten bij zulke ontmoetingen !

En welke betere manier bestaat er om het ijs te breken dan kajakken op het kanaal om afval uit het water te vissen ? Jullie beide zullen zich buiten jullie comfortzone bevinden, jullie zullen moeten samenwerken om vooruit te geraken en de gevonden objecten (soms zeer merkwaardig) zullen het gesprek voorzien van genoeg gespreksstof.

Zin om mee te doen ? We hebben een formulier opgesteld om wat informatie te verzamelen en de mensen te kunnen kopellen: . Je moet dus gewoon het formulier invullen, wachten tot wanneer we de perfecte partner vinden en een datum en uur voorstellen voor de vaartocht.

De activiteit duurt 1,5u, is plezier verzekerd en kan romantisch zijn of niet, dat kiest iedereen zelf. Afspraak op de kade ter hoogte van Akenkaai 10, 1000 Brussels.

En als jullie gewoon met familie of vrienden willen komen varen en afval vissen, kunnen jullie ons ook een mailtje sturen naar .
Op de Kade Ter Hoogte Van
Akenkaai 10
1000 Brussel
Reserveren is verplicht
Gratis
Vanaf 18 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!