Limsa d'Aulnay - LeWart - Vridik - Narko T

 
Limsa D'AULNAY & Guests
zorg dat je erbij bent op 10 december in de Botanique ! Lezarts Urbains presenteert een avond vol opkomend geweld uit de Belgische rap-scene: leWart, Vridik, en Narko T, met als headliner niemand minder dan Limsa d’Aulnay ! dj Odilon leidt de avond in goeie banen.

De zogenaamde urban arts, en vooral dan rap, zijn niet meer weg te denken uit de mainstream media, maar om er als artiest in door te breken is het niet simpeler geworen. Daarom heeft Lezarts Urbains het project Level Up opgestart, een ondersteuningssysteem voor hiphopartiesten.

LEWART
De Brusselse vertegenwoordiger op deze avond is leWart, een rapper met Marokkaanse roots die net zijn ep ‘4X Filtré’ heeft uitgebracht. Hij groeide op in Vorst, een multiculturele gemeente in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Dat merk je ook aan zijn muzikale invloeden: van Amerikaanse rap tot Franse variété, klassieke muziek, Arabische muziek en soul. Wat Franse rap betreft, vindt leWart inspiratie door zowel de oude als de nieuwe school: Sniper, Fonky Family, Booba, Maes, Niro, Soolking, Lacrim, …

VRIDIK
VRIDIK is een rapper uit Doornik die al tien jaar actief is. Voor hem is muziek meer dan een passie. Al sinds hij zijn eerste teksten schreef, is muziek een hulp voor hem, iets waar hij niet meer zonder zou kunnen. Hij kickt graag op allerlei geluiden, of ze nu modern zijn zoals drill en trap, of eerder old-school zoals boom bap.

VRIDIK was tot nu toe meer op de achtergrond actief, maar treedt nu toch uit de schaduw. Hij heeft net zijn debuutplaat, ‘Une Seule Chance’, afgewerkt.

NARKO T
Het Naamse Narko T brengt dan weer hun ep Colis mee naar Brussel. De groep is actief sinds , en heeft sinds de release van eerste song Lové een reeks videoclips uitgebracht, waaronder de Coeurs Sombres reeks, een driedelig verhaal over life on the streets. Narko T combineert kunst en streetlife, melancholie en melodie, techniek en emotie.

In releasete de band hun eerste mixtape ‘Bête de lourd’, een collectie van 10 songs die door het publiek werd gesmaakt. Nu maakt Narko T deel uit van het onafhankelijke label Fortitude Nation, en wil het Level Up gebruiken om professioneler te worden, hun netwerk uit te breiden en extra vaardigheden te verwerven op gebieden als marketing en administratief management.
Le Botanique, Rotonde
Rue Royale, 236
1210 Sint-Joost-ten-Node
TICKET €13 – VVK €10 – BOTACARTE €7
Elk type publiek

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Orbit
( 5 december - Sint-Joost-ten-Node)
Bekar // Sold Out
( 9 december - Sint-Joost-ten-Node)
Bérode + Adélys
( 10 december - Sint-Joost-ten-Node)
Viage Winter Wonderland x Christmas Parties
( 8 december - Brussel)
Coudenberg Sound Box Fest - Earth
( 10 december - Brussel)