Moto Retro Wieze

Moto Retro Wieze, de grootste beurs in België voor oude en klassieke motoren, gaat door tijdens het weekend van 11 en 1bruari .
Wanneer we in het archief van deze beurs duiken, komt de affiche van 1984 als oudste exemplaar naar boven.
Dat betekent dus dat we inmiddels aan de 39ste februari-editie zitten, da's een heel parcours in de tijd.
Dat parcours gaat trouwens nog een jaar verder terug want Lewa, de toenmalige organisator, heeft de beurs in 1984 overgenomen; de huidige organisatie draait sinds eind jaren '80 mee.

Terug naar de editie van : gaan beide Oktoberhallen als van oudsher nokvol staan met onderdelen en motoren in februari ?
Jawel, de wachtlijst voor nieuwe exposanten is trouwens al flink uit de kluiten gewassen; het is de beurs waar gewoonweg iedereen uit de klassieke motorwereld wil bij zijn.
Daarom deze nuttige tip voor de kijklustigen die niet zozeer komen om met de handen vol naar huis te gaan maar er graag bij zijn op de gezellige sfeer op te snuiven : vermijd de drukke zaterdagochtend. 's Namiddags en de hele zondag kan u rustig rondkuieren en elke stand aan een grondige kijkbeurt onderwerpen zonder op andermans lange tenen te trappen.
Meer dan 150 exposanten brengen de retro-schatten mee dat ze het afgelopen jaar wisten te ontdekken in een schuur, zolder, kelder of verlaten loods. Klassieke motoren, hun onderdelen, accessoires, kleding, literatuur en noem maar op, U vindt het op Moto Retro Wieze.
Tot dan in Wieze !
Oktoberhallen
Schrovestraat 22a
9280 Wieze
10 euro
Elk type publiek

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Jungle Jump Paaseditie (hal A)
(Van 1e 2023 tot 5 april 2023 - Wieze)
Escape games
(Aalst)
Escape Room - The Grand Escape
(Aalst)
Escape room
(Dendermonde)
Korte rondleiding en proeverij
(Lede)