Music chapel Festival - Mozart

 
De 14de editie van dit klassieke muziekfestival brengt hulde aan Mozart. Een unieke gelegenheid om de rijkdom van het werk van deze geniale componist die naar eigen zeggen ‘op zoek was naar de noten die elkaar liefhebben’ te ontdekken of te herontdekken, van zijn symfonieën tot zijn beroemdste concerti, van zijn mooiste aria’s tot de intiemere kamermuziekwerken.

Deze geniale componist geldt ongetwijfeld als toonaangevend voor alle generaties artiesten. Het festival neemt u mee op een uitzonderlijke reis doorheen zijn werk, van zijn symfonieën naar zijn strijkkwintetten via zijn vocale werken. Tijdens deze vier festivaldagen wordt u volledig ondergedompeld in het werk van deze sleutelfiguur binnen de klassieke muziek.

De artiesten worden op het podium begeleid door internationaal gerenommeerde orkesten: Sinfonia Varsovia en Brussels Philharmonic, trouwe partner van het Music Chapel Festival, zonder daarbij het Vlaams Radiokoor o.l.v. Bart van Reyn te vergeten. Daarnaast zijn er uitzonderlijke artiesten te gast, zoals het Belcea Quartet, Augustin Dumay, Miguel da Silva, Frank Braley en Avedis Kouyoumdjian.
Flagey
Flagey Heilig-Kruisplein
1050 Elsene
Studio1 - 15€ -10€ (+65) - 5€ (-26) / Studio4 - Cat:.1 41€ - 36€(+65) - 15€(-26), Cat.2: 36€ - 31€(+65) - 15€(-26), Cat.3: 31€ - 26€(+65) - 15€(-26)
Vanaf 4 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Laura Ansaldi, sopraan & Davide Piero Runcini, piano
( 9 maart - Brussel)
Lieder recital in de Middagconcerten.
( 7 maart - Brussel)
Nieuwe seizoen van Concerts Escapades 
(Van 24 september 2023 tot 23 juni 2024 - Sint-Gillis)
Vera Nebylova( cello) and Anastasia Galenina( piano)
( 7 maart - Brussel)
Jong trompettalent
( 5 maart - Mortsel)