Myh: Peuk & Tuff Guac

 
Mind Your Head presents Peuk & Tuff Guac

peuk is een Belgische indierockband die bestaat uit zangeres/gitariste Nele Janssen, drummer Dave Schroyen (Fence, Birds That Change Colour, Millionaire, Creature with the Atom Brain) en bassist Jacques Jacky Willems (Heisa). De muziek wordt vaak vergeleken met die van grungebands als Nirvana en punkbands als Cocaine Piss.
De band bracht begin haar debuutalbum Peuk uit, dat zeer goed werd onthaald door de Vlaamse pers.
De band speelde al talrijke zalen en festivals plat, onder meer op Pukkelpop en Leffingeleuren.TUFF Guac is het cowboy garage pop solo project van Rafael Valles Hilario.
Nadat hij ervaring opdeed met verschillende garagepunkbands in de underground scene, ontstond de drang om melodieuzere popmuziek te maken. Zo kwam het debuutalbum “Green and Handsome” tot leven. Een galmgulzig garagepop album boordevol catchy meezingers. Rafael nam de plaat alleen op in een verlaten huis met behulp van wat instrumenten, een taperecorder en een handvol microfoons.
Achteraf kroop hij met Wim De Busser (The Colorist Orchestra, Zita Swoon, Helmut Lotti …), Jasper Suys en Gert-Jan Van Damme (Jerry Lada) in het repetitiekot en groeide Tuff Guac uit tot een live sensatie waar dansbaarheid en rock-'n-roll zich mooi vinden. Met deze originele mix raakte Tuff Guac onder andere in de finale van Humo’s Rock Rally en gaan ze binnenkort op Europese tournee.

...
Arsenaal/lazarus
Ingang Via Dijlepad in Kruidtuin
2800 Mechelen
Reserveren is aangeraden
12
Vanaf 16 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Taylor Swift komt naar Popcorn Café
(Van 15 maart 2023 tot 1e september 2023 - Mechelen)
The Bad Samaritans
( 15 juni - Heist-op-den-Berg)
E (US)
( 13 juni - Sint-Joost-ten-Node)
Imparfait
( 14 juni - Sint-Joost-ten-Node)
Thot - Fowv - Villenoire
( 13 juni - Sint-Joost-ten-Node)