Olé, olé, Pierke in de Arena

 
Pierke maakt zich zorgen omdat zijn werkgever niet terug uit Spanje is gekomen na een zakenreis. Hij reist zijn baas achterna en belandt in een hotelletje, waar de charmante Juanita zich om hem bekommert. Pierke beleeft de tijd van zijn leven: het lijkt net vakantie, maar niets is minder waar. Een heus stierengevecht en een stel boeven staan hem te wachten.
Bloedhete actie in het zonnige Spanje…
Olé, Olé!
Koninklijk Poppentoneel Festival is een traditioneel Gents poppentheater dat een vast programma aanbiedt tussen begin oktober en eind maart.
Het repertoire bestaat uit dromerige sprookjes, eigen werk, stukken uit de rijke Gentse poppenspelgeschiedenis en producties vol spanning en humor. Koninklijk Poppentoneel Festival tovert telkens weer een nieuw stuk uit zijn poppenzolder tevoorschijn. Deze telt meer dan 600 poppen, tientallen decorstukken en rekwisieten, allemaal eigen werk en handgemaakt !
Pierke van Gent en zijn vrienden trakteren het publiek op een portie onvervalste Gentse traditie. Hun fratsen hebben de tijd getrotseerd en blijven verrassend actueel. Het maakt zowaar deel uit van ons Cultureel erfgoed !
Het gezelschap wordt nog steeds door dezelfde familie gerund, van vader op zoon, op kleinkind, de nieuwe generatie laat een frisse wind waaien.

Het vaste theater bevindt zich in de Moriaanstraat 65 te 9050 Ledeberg op nauwelijks raten van het Kerkplein van Ledeberg. Het is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, de fiets, of met de wagen, op 10 min stappen van de parkeertoren. De voorstellingen beginnen om 15u00 (deuren open om 14u30).

Het theater speelt om de 14 dagen, telkens op zondagnamiddag een familievoorstelling.
Jaarlijks staat ook een 3-daagse voor volwassenen op het programma.
Het gezelschap kan ook geboekt worden om voorstellingen op verplaatsing te spelen.

Alle info en het programma kunnen worden gedownload via de webstek www.festival-poppentoneel.be. De bezoekers kunnen er ook inschrijven op ‘Pierkes Nieuwsbrief’ om op de hoogte te blijven van alle acties.

Tot binnenkort bij Koninklijk Poppentoneel Festival
6€ reservatiekost inbegrepen - 5€ mindervalide - Uitpas kansentarief via Uitbureau
van 3 tot 12 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Pierke en het Geheim van de Trollenput
( 3 maart - Gentbrugge)
De Erfprins uit het verre Niemandsland
( 17 maart - Gentbrugge)
Leue met Tine Embrechts & De Lusters
( 3 maart - Roeselare)
4 Hoog- Rommelpaard
( 17 maart - Roeselare)
Impulz (2+) - Theater De Spiegel
( 9 maart - Brussel)