Online cursus Glazuren aanmaken en gebruiken met Aster en Caroline

Workshops Online cursus Glazuren aanmaken gebruiken Aster Caroline
In deze cursus leer je alles over de praktische kant van het glazuren gebruiken: Wat is een glazuur ? Hoe breng je glazuren aan op klei en keramiek ? Waar begin je om glazuren aan te maken ? Je leert etiketten lezen, maakt kennis met de grondstoffen van glazuren en ook het vullen en stoken van je oven zal geen geheimen meer voor je hebben. Als kers op de taart leer je hoe je een glazuurrecept leest, en hoe je zelf glazuren maakt aan de hand van een uitgekozen recept. Je leest alle info via https://cursist-courses.com/cursussen/pottenbakken/leer-glazuren-gebruiken-deel-1/.

🍶 Wil je glazuren leren aanmaken en gebruiken ? Het kan gewoon van thuis uit, met de online videocursus ‘Op glazuuravontuur met Aster en Caroline – deel 1’. In deze cursus leer je alles over de praktische kant van het glazuren: wat is een glazuur, hoe breng je het aan en hoe zet je je eerste stappen in het aanmaken van een glazuur.

• Je volgt de videocursus wanneer je wilt, op het moment dat het jou past.
• Geen wachtlijst, want er zijn plekken genoeg !
• De videolessen laten in detail zien wat je precies moet doen, en wat de te volgen stappen zijn.
• De cursus heeft een duidelijke structuur, met lessen die je stap voor stap laten zien hoe je je werk vlot en efficiënt van een laag glazuur voorziet.
• Vragen worden gebundeld en uitgebereid beantwoord in de cursus.

🎉 Na deze cursus kan je kwasten, dompelen, gieten, spuiten en decoreren dat het een lieve lust is. Je leert etiketten lezen, maakt kennis met grondstoffen en ook het vullen en stoken van je oven zal geen geheimen meer kennen. En als kers op de taart leer je hoe je een recept leest, en hoe je zelf een glazuur aanmaakt aan de hand van een uitgekozen recept.

Schrijf je snel in !
Online
Internet
9000 Gent
- Reserveren is niet nodig
320
Vanaf 15 jaar
Nele Ostyn (27/07/2022)

Maandag: van 6:00 tot 23:30
Dinsdag: van 6:00 tot 23:30
Woensdag: van 6:00 tot 23:30
Donderdag: van 6:00 tot 23:30
Vrijdag: van 6:00 tot 23:30
Zaterdag: van 6:00 tot 23:30
Zondag: van 6:00 tot 23:30

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!