Online cursus Twee theepotten: Leer theepotten maken met Fernand Everaert

Workshops Online cursus Twee theepotten: Leer theepotten maken Fernand Everaert
In deze korte cursus leer je hoe je twee soorten theepotten kan maken op de draaischijf. Fernand toont je stap voor stap hoe je van een bol klei een charmante zelfgemaakte theepot draait. Met duidelijke videolessen, detailuitleg en een helder stappenplan. Alle info lees je via https://cursist-courses.com/cursussen/pottenbakken/twee-theepotten/.

Wie bezig is met klei en keramiek, weet het waarschijnlijk al: de theepot is een hele uitdaging voor de keramist.
Het vraagt heel wat kunde en vaardigheid om een goed functionerende, mooie theepot te ontwerpen, draaien én monteren. En toch zou iedere keramist zich er minstens één keer aan moeten wagen, want een theepot is echt allesomvattend.

Deze online cursus is bedoeld voor keramisten die al vlot kopjes, schaaltjes en kommetjes draaien. Fernand legt je in duidelijke videolessen stap voor stap uit hoe je van een klomp klei tot een prachtige, functionele, zelf gedraaide theepot komt.
https://www.decursist.com/twee-theepotten

- Geen wachtlijst, want er zijn plekken genoeg !
- Je volgt de videocursus wanneer je wilt, op het moment dat het jou past. Zo kan je het draaien prima combineren met je andere bezigheden.
- De videolessen laten in detail zien hoe je je handen moet zetten, wat je precies moet doen, en wat de fouten zijn die veel cursisten maken.
- De cursus heeft een duidelijke structuur, met lessen die je stap voor stap laten zien hoe je de klei naar je hand kan zetten.
- Alle cursisten krijgen toegang tot de gesloten Facebookgroep voor alumni van de online cursussen. Hier kan je je werk laten zien, feedback vragen en kletsen met je medecursisten.

Fernand Everaert is een meesterkeramist en ambachtsman. Hij werkte 30 jaar als leraar vormgeving metaal, en is ondertussen al meer dan 45 jaar zelfstandig keramist en docent. Hij geeft workshops en cursussen in zijn atelier in Lochristi en ademt klei en keramiek. "Hoe je het ook draait of keert, de klei laat voelen dat je leeft."
Online
Internet
9000 Gent
- Reserveren is niet nodig
€99
Vanaf 15 jaar
Nele Ostyn (26/07/2022)

Maandag: van 6:00 tot 23:30
Dinsdag: van 6:00 tot 23:30

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!