Ontdek Innerlijke Rust en Balans - 8-weekse Mindfulness Training

 
We willen je graag uitnodigen voor een buitengewone reis naar innerlijke rust en balans door deel te nemen aan onze 8-weekse Mindfulness Training.

In de hedendaagse wereld van constante afleiding en stress kan het soms moeilijk zijn om even stil te staan en aandacht te besteden aan wat er werkelijk toe doet. Onze mindfulness-training biedt je de perfecte gelegenheid om te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven en jezelf de tijd te gunnen om je bewustzijn te vergroten en je innerlijke zelf te verkennen.

Wat kun je verwachten tijdens deze training:
Wekelijkse sessies: Gedurende 8 weken organiseren we wekelijkse groepssessies, waarin we je stap voor stap zullen begeleiden naar een dieper begrip van mindfulness en meditatie.
Geleide meditaties: Je leert verschillende meditatietechnieken die je helpen om je geest te kalmeren, stress te verminderen en je aandacht te richten op het heden.
Praktische oefeningen: je krijgt praktische oefeningen die je in je dagelijks leven kunt toepassen, waardoor mindfulness een integraal onderdeel wordt van wie je bent.
Persoonlijke ondersteuning: Onze ervaren mindfulness-trainer staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap van je reis en om eventuele vragen te beantwoorden.
Groepsondersteuning: Je zult deel uitmaken van een gemeenschap van gelijkgestemde individuen, waardoor je ervaringen kunt delen en van elkaar kunt leren.

Of je nu nieuw bent in mindfulness of al ervaring hebt, onze training is geschikt voor iedereen die verlangt naar meer rust, balans en zelfbewustzijn.

Wacht niet te lang met inschrijven, want het aantal plaatsen is beperkt en ze vullen zich snel.

Wil je deelnemen aan deze verrijkende reis naar innerlijke rust en balans? Stuur een mail naar " en ik stuur je alle details over hoe je je kan inschrijven. Opgelet: geen sessie tijdens de herfstvakantie !

Heb je nog vragen of twijfels? Aarzel niet om contact op te nemen.
The Keystone Coaching en Training
Roetaard 70
2547 Lint
€ 350 (audiodownloads en digitale sylabus zijn inbegrepen)
Vanaf 18 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Introductiecursus: Helende Meditatie (Sahaja Yoga Meditatie)
(Van 23 oktober 2023 tot 20 oktober 2024 - Deurne)
CantaMantra: ZomerMantracirkel
( 21 juni - Nijlen)
Klank Soul Meditatie
(Vosselaar)
Meditatiecursus voor beginners
(Van 1e november 2023 tot 31 oktober 2024 - Gent)
Transmissiemeditatie in groep
(Kermt)