Open Bedrijvendag Gutami Solar Beringen

 
Op 1 oktober willen we van de gelegenheid gebruik maken om bezoekers te laten kennismaken met de werking van en binnen Gutami. Wat gebeurt er achter onze bedrijfsmuren met een exclusieve rondleiding door het magazijn en burelen. Je kan van dichtbij een demo van een installatie meemaken. Er komt heel wat werk bij kijken om van elke installatie een feestje te maken !

Daarnaast staan onze vakbekwame medewerkers klaar om uitgebreid advies te verlenen en vragen aangaande duurzame energie te beantwoorden. Bezoek de FoxEss bus voor meer info over omvormers en thuisbatterijen, ontdek de kracht van zonne-energie met Aiko Solar, neem deel aan infosessies over slimme sturing of laat ter plaatse een maatwerkofferte opmaken. Kortom, alle info tezamen om geld besparen door in te zetten op duurzame energie !

Er wordt ook voor aangename kinderanimatie gezorgd, met onder andere een knutselhoek, kindergrime en het verven van een zonnepaneel.

Ook het Team van het Spectrumcollege Campus Beringen Middenschool dat in Genk de First Lego League BeLux won zal aanwezig zijn.

De kers op de taart is de hoogtewerker die je wel eter boven de grond hijst (uiteraard met alle veiligheidsvoorschriften) zodat je kan genieten van het mooie uitzicht over de Be-Mine. Wie durft een unieke selfie te maken op deze hoogte?

Tenslotte is er voor de eerste bezoekers een leuke goodybag voorzien en kan je kans maken op een
gratis thuisbatterij indien je deelneemt aan onze wedstrijd.

Koolmijnlaan 181
3580 Beringen
Gratis
Elk type publiek

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Keltische bomenwandeling
( 3 december - Koersel)
Sinterklaasontbijt
(Van 2 tot 3 december - Leopoldsburg)
Streetsteppen - Streetstepper Leopoldsburg
(Leopoldsburg)
Avontuur in eigen land
(Diest)
Escaperoom ' Professor Volta'
(Diest)