Open Huis - Permacultuur - Bezoek en ambachtelijke markt

 
Het team van Pas à Pas nodigt u graag uit voor de 7e editie van zijn open huis. Een geweldige manier om alle nieuwigheden van de tuinen met u te delen r />
to Discover:
-> De lijst van exposanten is onder voorbehoud 
Agro-ecologie, permacultuur, stadslandbouw, aquaponics, bijenteelt, hernieuwbare energie, mini-bostuin alsook meer dan vijftig eeuwigdurende en vaste groenten in de kijker gezet... op iets meer dan 1 teelt 

otage Tours "Pas à Pas" - Maak een rondleiding door onze moestuin. Vertrek elke 30 minuten over verschillende thema's. (in het frans).

 Ons boek en nieuwe training om uw eetbare ruimte te creëren.

️Notre Nieuwe "Pas à Pas" Ruimte in EghezÉe - Kom uitwisselen op deze plek die voor ons de weg opent naar een nieuwe koers. Een plek om samen te komen en te experimenteren met nieuwe manieren van samenleven. We zullen biologisch en handgemaakt voedsel, gebak en drankjes met wilde planten bereiden.

️️isanes - We verwelkomen een super kruidendokter uit Brussel, Tiz'time zal u verblijden met haar handgemaakte kruidenthee, allemaal geproduceerd in Anderlecht in een natuurgebied. De kruidenthee is een combinatie van geuren, smaken en kleuren om u een moment van welzijn en genot te bieden. Bettina laat u proeven van haar duizend smaken. ️

 Hemp - Victor de Cannavie vertelt u, rechtstreeks vanuit zijn gewassen, het verhaal van deze plant die ten onrechte op een zijspoor is gezet. "En als hennep de wereld zou kunnen redden? Ontdek zijn voedings- en cosmeticaproducten op basis van biologisch hennepzaad.

  Wax and Honey - We delen onze tuin ook met Beelgium en Caroline van Habeebee, zij zal met passie haar kennis distilleren rond bijen, huidverzorgingsproducten op basis van was en propolis, en natuurlijke honing. 

o️ Craft - Anne Hallet Sculpture and Utiliterre is blij hier te zijn om haar wereld aan u voor te stellen. U zult haar lieve en boeiende werk kunnen observeren en begrijpen. Haar sculpturen, keramiek en sieraden zijn handgemaakt en gevuld met liefde. U zult deze droomachtige en wonderlijke wereld ontdekken.

 Le Vin - Thierry Lebrun zal zijn passie voor wijn met u delen. Hij zal met verve proeverijen leiden rond een mooie selectie natuurlijke en biodynamische wijnen, rechtstreeks uit de kelder van Chez Total Wine Bio (Waterloo). 

 Les Bourgeons - Brigitte Verlinden van Gemmothérapie Holistique zal ook aanwezig zijn, zij zal haar ontdekkingswandelingen in het bos en initiatie tot de gemmotherapie voorstellen. Edelstenen zijn de parels van het bos, zo kostbaar om u te helpen een evenwicht te vinden op fysieke en emotionele problemen. Zij zijn de begeleiders van uw genezing. Voor ieder zijn boom, voor ieder zijn knop.

️Les Oyas - Marie van Oyas.Bxl verplaatst al haar terracotta potten naar de moestuin. Ze toont u de onmiskenbare voordelen van de voorouderlijke bewatering in de kelder voor uw groenten. Vergeet niet je eigen potten mee te nemen.

w de Agenda "AU Fil Des Saisons" - Bénédicte Courtens deelt graag een stukje gras met ons. De agenda van evenementen en didactische activiteiten in de tuinwereld. Schrijf u in en blijf ook op de hoogte van al onze activiteiten en komende opendeurdagen. 

️ Les Plants - Les jardins de la ferme, twee grote liefhebbers die voor u een veelheid aan eenjarigen, vaste planten, geneeskrachtige planten... hebben gekweekt met reproduceerbare zaden, regenwater en veel vriendelijkheid. U zult de gelegenheid hebben om in onze tuin deze prachtige zaailingen groot te zien worden. 

 Biologische dranken en catering 

WAAR & Wanneer:
️ Zondag/Zondag li/Julli - 10 tot 18H/U - Gratis toegang/Vrije Toegang.
Amerikalaan, 5 - 1560 Hoeilaart

te Komen :
abijgelegen treinstations: Groenendaal of Hoeilaart - 5min wandelen. Stap op de eerste auto's.
elijn bus: halte Dumbergplein (395 & 830) - 3min lopen ec bus: halte Boomgaard of Groenendaal brug (366) - 5min lopen.
 Fiets: 0min van La Hulpe, Oudergem, Waterloo.

Het Pas à Pas team
Workshops en opleidingen
Pas à Pas - Vers Une Terre Vivante
Ameriklaaan 5
1560 Hoeilaart
Gratis
Elk type publiek

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!