Open Wijngaard | Pop-up Wijnbar

 
Genieten van de bloesems in het Haspengouwse heuvellandschap is al mooi, maar nog idyllischer wordt het met een glas Loonse kasteelwijn in de hand.

In hartje Borgloon, de parel van Haspengouw, aan de voet van wat men de Burchtheuvel noemt, stelt Wijngilde Borgloon tijdens de bloesemperiode een van haar wijngaarden voor u open. Tussen twee heuvelruggen, op wandelafstand van het centrum van Borgloon en het befaamde Doorkijkkerkje (Reading between the lines), vertoevend in de schaduw, kijkt u aan tegen de wijngaard die onze gilde hier aangelegd heeft in en deel uitmaakt van het kasteeldomein De Groote Mot. Terwijl u hier in de stilte vertoeft, kan u in onze pop-upbar proeven en vooral genieten van de wijnen die Wijngilde Borgloon heeft gemaakt van de druiven geoogst op dit domein.

U vindt onze wijngaard en pop-upbar langs het wandelpad tussen het centrum van Borgloon (achter de kerk) en de parking langs de Sint-Truidersteenweg. Via de tunnel onder deze steenweg kan er verder gewandeld worden naar het Doorkijkkerkje. Omgekeerd zijn wij ook veilig bereikbaar vanaf het Doorkijkkerkje door vanaf daar het wandelpad in noordelijke richting te volgen.

Dit evenement is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij slecht weer doen we niet open. Blijf dan ook zeker de updates van dit evenement volgen op de pagina van Wijngilde Borgloon.
Burchtheuvel
Sint-Truidersteenweg
3840 Borgloon
Gratis
Elk type publiek

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!