Orde van de Dag - Lazarus, het Nut en gasten

 
Een satirische actualiteitenshow, op één dag gemaakt.

In lanceerden Lazarus, het Nut en enkele gasten in theater arsenaal Orde van de Dag exclusief in Vlaanderen. Ondertussen is Orde van de Dag, wegens groot succes, al aan zijn 8ste seizoen toe ! En dit seizoen staat ook de e (!) editie op de affiche. Het succesvolle format ontsproot in aan het brein van enkele maatschappijkritische Utrechtse theatermakers die ook vol overgave bijdroegen aan alle edities in Mechelen.

Ter plekke geschreven teksten en muziek, soms nog tijdens de voorstelling zelf, gespeeld met het blad in de hand, dat is de essentie van dit theateravontuur. Een poging om orde te brengen in het nieuws van de dag mét de garantie op volslagen wanorde, maar steeds ook de magie van het moment. Schrijvers, spelers en muzikanten creëren een avond ter plekke. Je ziet hen zwoegen, zweten, uit hun rol vallen en er weer in duiken. Jouw aanmoedigingen en ideeën zijn welkom.

van en met Lazarus (Koen De Graeve, Pieter Genard, Günther Lesage, Ryszard Turbiasz en Joris Van den Brande), het Nut (Greg Nottrot, Jibbe Willems, Marcel Osterop, Michiel Lieuwma, Frank Siera), Stoffel Verlackt en gasten

Dit seizoen zijn er twee nieuwe edities. Wacht niet te lang met reserveren ! Welke gasten we uitnodigen ontdek je via onze website.
Theater Arsenaal
Ingang Via Dijlepad in Kruidtuin
2800 Mechelen
Pay What You Can € 7 - 12 - 16 - *18* - 20 - 24 / UiTPAS Mechelen met kansentarief: € 3,50
Vanaf 16 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Outside In - Work in progress festival // Dag 3
( 17 april - Mechelen)
Outside In - Work in progress festival // Dag 4
( 20 april - Mechelen)
De Goblinkoning
(Van 20 tot 21 april - Wilrijk)
De liefde, misschien
( 17 april - Antwerpen)
Harmony van Cie Fany Ducat
(Van 16 tot 26 april - Brussel)