ParkiPong : ParkiFlow en Ttk-Real organiseren samen Pingpong met Parkinson

 
Niet alle medicijnen zitten in een doosje ! Onderzoek heeft uitgewezen dat bewegen een positieve invloed heeft voor iedereen. Hoe meer we in beweging blijven hoe meer we kunnen genieten van bewegen in al zijn vormen. Bewegen met twee is altijd leuker dan alleen.In samenwerking met de Mechelse contactgroep ParkiFlow organiseren we Parkipong !ParkiFlow is een contactgroep voor mensen met Parkinson. De contactgroep ParkiFlow staat voor informatie, kunst.en bewegingsactiviteiten. Deze laatste pijler willen ze graag in de kijker zetten met de opstart van Parkipong, een gloednieuwe activiteit onder de warme vleugels van Ttk Real. We willen de heilzame werking van beweging gecombineerd met een potje breintraining tweewekelijks inoefenen aan de tafeltennistafel.Het opzet is om ook mensen met Parkinson achter de pingpongtafel te krijgen en ieder op zijn/haar tempo te laten kennis maken met de leuke sport tafeltennis. We verfijnen onze tafeltennis skills of leren nieuwe technieken, ieder op zijn/haar niveau. Het hoofddoel is bewegen en fun hebben, een dubbele dopamine winnaar. Dit alles overgoten met een portie humor en het kan niet meer stuk.

Dit alles gaat door in gezellige omgeving van 't Kranske, Tervuurse steenweg 16, MechelenEERSTE Vrijblijvende Infosessie:

wanneer ? Donderdag 6 april 16.00 uur start activiteit !

programma :

kennismaking
theoretische achtergrond
praktische info
doesessie per twee of met dubbels
einde : +/- 18 uur

Tijdens de doesessie worden we ondersteund, gecoacht door leden van Ttk Real. Tijdens de activiteit is het café open en kun je in een aangename omgeving een babbeltje slaan.VOLGENDE Parkipong Activiteiten:

De eerste twee volgende activiteiten gaan door pril en 11 mei telkens van 16.00 tot 18.00 uur.

Op die sessies vragen we een bijdrage van 5 euro per sessie voor de huur, verzekering en gebruik van materiaal !Zodra er nieuwe data bekend zijn publiceren we die !

Inschrijven kan via telefoon of mail, liefst voor 3 april !

telefonisch via contactpersonen (zie bovenaan)

elektronisch bericht naar of
Feestzaal 't Kranske
Tervuursesteenweg 16
2800 Mechelen
Reserveren is niet nodig
Gratis
Vanaf 12 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!