Place aux livres - De ontmoetingsplaats voor boekenliefhebbers

 
De 15e editie van Place aux livres, het niet te missen evenement voor literatuurliefhebbers.

De 18 boekverkopers nodigen u uit op een nieuwe plek, het charmante Place des Carmes, een echte oase van groen versterkt door de fontein en het standbeeld van de Luikse beeldhouwer Mady Andrien. Dit voetgangersgebied, in het hart van Luik, heeft ook het voordeel dat het gemakkelijk toegankelijk is dankzij het voetgangersgebied en de aanwezigheid van fietsenstallingen.

Dit jaar neemt Place aux livres je mee op reis naar Parijs met de aanwezigheid van schilders uit Luik die kleur zullen geven aan het evenement, evenals muzikanten die je oren zullen verrukken.

Geen excuses meer om niet van het ene naar het andere gebied te komen kuieren, in deze ware culturele haven, op zoek naar oude of tweedehands boeken tegen lage prijzen. Dit evenement is de perfecte gelegenheid om bibliofielen te ontmoeten buiten de gebruikelijke gespecialiseerde tweedehandsmarkten.

Het lijdt geen twijfel dat u de zeldzame parel zult vinden in de ruime keuze aan werken: romans en thrillers, themaboeken, stripverhalen en boeken voor kinderen en zelfs manga voor liefhebbers van de Japanse cultuur. U kunt gebruikmaken van de banken op het plein om wat tijd door te brengen met ontspannen en lezen.

De boekverkopers staan te popelen om je weer te zien om hun nieuwste vondsten te presenteren. Ze worden voorgesteld op Place des Carmes, elke en 4de zaterdag van de maand, van 14 mei tot eptember, tussen 10u en 17u. Opgemerkt moet worden dat de editie van eptember zal worden gehouden op de Place de la Cath drale.

Onnodig te zeggen dat het boek nog een mooie toekomst voor zich heeft!
18

Place Des Carmes
4000 Luik
Gratis
Elk type publiek

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.