Repair Café Hove 3-6

 
Heb je iets dat (zo goed als) kapot is maar bent u eraan gehecht? Kan het misschien nog gerepareerd worden? Weggooien is jammer ! Kijk het samen na met onze vrijwillige herstellers na en wie weet gaat u met een glimlach en uw hersteld voorwerp naar huis !

Onze vrijwillige herstellers zijn gespecialiseerd in fietsen, textiel, elektro, pc’s en printers, maar kunnen ook (hout, plastiek,…) lijmen, geen uitdaging is te groot ! En dit alles voor een vrije bijdrage (we vragen ook graag een vrije bijdrage indien uw toestel Niet hersteld kon worden, we steken er immers ook tijd en knowhow in), die bijdragen worden altijd opnieuw geïnvesteerd in materiaal om nóg meer herstellingen te kunnen uitvoeren.

Kristiaan De Tafelmeester zal ook aanwezig zijn met de wedsteen, vanaf 14u, breng dus zeker uw keuken- en koksmessen, haagscharen,… mee. Hij spreekt hiervoor wel op voorhand een minimum-bijdrage af met u.

Onlangs kregen we zelfs een elektrische step en een gouden armband aangeboden voor herstelling, wie weet hebt u thuis nog wel iets liggen dat al enige tijd defect is en stof ligt te vergaren. Breng het mee en geniet ondertussen van een drankje en versnapering !
Regina Pacis
Boechoutsesteenweg 87a
2540 Hove
Gratis
Elk type publiek

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!