Roofvisvissen vanuit een belly-boat

 
Wat dacht u van een unieke ervaring in de Belgische Ardennen? Een visreis in een drijvende stoel op een stuk water in een droomlocatie... Best origineel, niet? Kom op, stap in!

Dit is het, je bent er eindelijk. Een prachtig stuk water omzoomd door een beschermend bos. Deze magische omgeving geeft je de indruk dat je in Canada bent? Het is echter het meer van Nisramont dat u in de buurt van La Roche-en-Ardenne verwelkomt om een leuke en leerzame activiteit uit te oefenen: vissen. Ja, maar... niet zomaar! Hier zit je op een float tube, een soort drijvende stoel waarin je je neerzet om te vissen. Een paar slagen van de vinnen en je staat midden op het meer om je eerste worp te proberen!

Als u eenmaal op het meer bent, kunt u zich op het echte werk storten: het vissen op vleesetende zoetwatervissen, waaronder verschillende soorten vis, zoals snoek, baars en snoekbaars. Wees gerust, je bent niet de enige die ze ziet! Een Riveo visgids zal u begeleiden. Alles, alles, je zult alles weten over spinnen of gieten! Als echte visser ben je natuurlijk uitgerust met waders (die zeer karakteristieke hoge laarzen) en alle benodigde uitrusting wordt door Riveo verzorgd.

Vissessie van 1u30 (mogelijkheid om meerdere sessies te boeken)
Maximaal 3 deelnemers per vissessie
Op reservering bij Riveo: info@riveo of 084/41.35.71
Lac de Nisramont
Rue du Barrage
6980 La Roche-en-Ardenne
20Ä/persoon/vissessie
Vanaf 14 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Chlorofylpark
(Van 26 februari 2022 tot 31 augustus 2024 - Manhay)
Golf op de boerderij
(Tavigny)
Country golf
(Tavigny)
Dusty Creek Paintball - Airsoft - LaserTag
(Champlon)
Trott'in Lienne
(Lierneux)