Sfeervolste kerstmarkt van Vlaanderen in Beernem

 
 Kom en beleef de magie van Kerstmis op de betoverende kerstmarkt van Oedelem ! 

Op zaterdag 9 december wordt centrum Oedelem opnieuw omgetoverd tot een sprookjesachtige kerstwereld, en we nodigen je van harte uit om deel uit te maken van dit feestelijke spektakel !

Waarom mag je deze kerstmarkt niet missen?
 De kerstman is er ! Hij staat klaar om glimlachen te toveren op de gezichtjes van onze jongste bezoekers en deelt graag cadeautjes uit.
Meer dan 150 kraampjes met een overvloed aan kerstartikelen, ambachtelijke schatten, lekkernijen en warme dranken om je hart te verwarmen.
 Sfeervolle muziek en entertainment zullen de lucht vullen met vrolijke klanken en een feestelijke sfeer creŽren.
 Ontdek de indoor ambachtenmarkt in de prachtige kerk van Oedelem, waar meer dan 60 ambachtslieden hun unieke creaties presenteren. Het is een beleving op zich !

Dit jaar vieren we de tiende editie van onze kerstmarkt, waar samenhorigheid en magie centraal staan. De straten worden verlicht met duizenden fonkelende lichtjes, en de geur van versgebakken lekkernijen vult de lucht. Breng je vrienden en familie mee om samen de feestelijke sfeer te proeven en herinneringen te creŽren die een leven lang meegaan.

 Datum: Zaterdag 9 december
Tijd: Van 17:00 uur tot 0 uur
Locatie: Centrum Oedelem

Kom naar de kerstmarkt van Oedelem en maak deel uit van deze prachtige traditie. Het is de ideale gelegenheid om te winkelen voor unieke kerstcadeautjes, te genieten van heerlijke lekkernijen en de magie van Kerstmis te ervaren.
Mis dit niet ! Breng je vrienden, familie en buren mee, en laten we samen de kerstvreugde verspreiden op een van de meest betoverende kerstmarkten in Vlaanderen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in Oedelem voor een onvergetelijke dag vol festiviteiten en warme herinneringen.

 Tot ziens op onze kerstmarkt in Oedelem ! 
Oedelemberg

8730 Oedelem
Gratis
Elk type publiek

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Alpacawandelingen
(Oedelem)
Papegaaien Opvang
(Van 9 maart tot 27 oktober - Oedelem)
Outdoor minigolf
(Maldegem)
Boudewijn Seapark
(Sint-Michiels)
Raval onganiseert een ontmoetingsnamiddag voor sportieve singles
( 10 maart - Sint-Michiels)