Spiritcirkel - Krachtdier Hert

Ben je benieuwd hoe krachtdier Hert jou kan bijstaan in jouw leven en kan betekenen op jouw spirituele pad ?

Wees welkom om tijdens deze workshop verbinding te maken met krachtdier Hert. Na een woordje uitleg wekken samen energie op door samen te ratelen of te drummen. We creëren met deze energie een heilige ruimte. We doen een meditatie-oefening met het seizoen en vragen Hert om aanwezigheid in ons ritueel. We maken contact met de spirituele gids die krachtdier Hert voor ons kan zijn en vragen Hert om wijsheid en heling in een volledig begeleid sjamanistisch ritueel. We delen onze ervaringen en sluiten de avond af in dankbaarheid.

Een Spiritcirkel is een laagdrempelige manier om met je innerlijke zelf in contact te komen via de spirit waarmee we werken. Jouw ervaring is uniek en waardevol voor jou. Hier krijg je heling en wijsheid mee.

Verwacht je aan een hedendaagse manier om sjamanistische technieken te leren kennen en te leren gebruiken voor je eigen welzijn.

Praktisch:
De spiritcirkel vindt plaats op vrijdag 10 februari , in de yurt van De Balkende Hoeve, Nieuwrodese Steenweg 64, 3Aarschot.
Om 19:15 staan we klaar om je te ontvangen, om 19:30 gaan we van start. Om 0 is de cirkel afgerond.

Wat breng je mee ?
- notitieboek en schrijfgerief om je ervaringen te noteren of te tekenen
- een mok om thee te drinken
- een dekentje om het jezelf comfortabel te maken (kussens zijn voorzien)
- kleed jezelf in laagjes, we zitten in een yurt waar de temperatuur kan schommelen
- een ratel of drum om samen energie te maken bij het begin van de cirkel (er zijn ter plaatse ook enkele ratels te koop van Elenor Creations).

Els begeleidt cirkels sinds eind , vanuit de liefdevolle draagkracht. Verwacht je aan inzichten voor jezelf. Jouw ervaring en verbondenheid met datgene wat niet zichtbaar is, staat centraal.
De Balkende Hoeve
Nieuwrodese Steenweg 64
3200 Aarschot
30,00 euro per sessie
Vanaf 18 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.