Takashi Murakami - Pop-upwinkel

 
We hebben een serie limited editions geselecteerd, gesigneerd en genummerd door Takashi Murakami. Een unieke kans om het werk van de Japanse kunstenaar, een wereldwijd icoon van de hedendaagse kunst, te ontdekken.

Wij verwerven al 10 jaar werken van de kunstenaar. Onze galerie, de Buronzu Gallery, is gespecialiseerd in limited editions van Takashi Murakami.

De werken zijn van ovember tot en met 31 december verzameld in een pop-up store en zijn te koop.

Takashi Murakami, leider van de hedendaagse kunstbeweging 'Superflat' en doctor aan de Nationale Universiteit voor Schone Kunsten en Muziek in Tokio, wordt erkend als een van de meest invloedrijke hedendaagse kunstenaars. Zijn creaties zijn in tal van musea tentoongesteld en zijn samenwerkingen met institutionele merken als Louis Vuitton of Perrier hebben zijn naam definitief vastgelegd in de hedendaagse geschiedenis.

GeÔnspireerd door de manga- en Kawaii-cultuur (Japanse term die schattig betekent), probeert Takashi Murakami de grens tussen populaire kunst en 'hoge kunst' te vervagen. Zijn werken zijn doordrenkt van personages die zowel monsterlijk als charmant zijn, geÔnspireerd door Japanse mythen.

Murakami beperkt zijn werk niet tot puur artistiek. Hij vermenigvuldigt de rollen: agent van jonge kunstenaars, curator van tentoonstellingen, spreker, enz. Via zijn internationale bedrijf Kaikai Kiko Co. verspreidt hij zijn kunst door massaproductie van afgeleide producten.
Takashi Murakami - Pop-Up Store
Passage Lemonnier
4000 Luik
Gratis
Elk type publiek

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Carine Delhaye schilderijententoonstelling
(Van 22 februari 2023 tot 10 maart 2023 - Luik)
Raymond Macherot, het eeuwfeest
(Van 20 februari tot 27 maart - Verviers)
Romain Van Wissen
(Van 7 tot 30 maart - Verviers)
Tentoonstelling Catharina Pineur
(Van 19 februari tot 29 maart - Theux)
Stedelijke kunst
(Van 3 februari tot 24 maart - Spa)