Tekenwandeling met een kunstenaar

Ontspanning Tekenwandeling een kunstenaar
Of je nu een beginner bent of een professionele kunstenaar, ga met me mee op deze getekende wandeling in het centrum van Brussel. Om op te warmen beginnen we met enkele eenvoudige en leuke oefeningen, zoals tekenen zonder naar het papier te kijken, tekenen met gesloten ogen, etc.

Terwijl we van plek naar plek gaan, zullen we beginnen met het maken van verhalen, tekenfilms, schetsen - allemaal geïnspireerd door onze omgeving, de stad, haar mensen, de grote en kleine dingen die gebeuren, gebeuren overal om ons heen. Breng het van de realiteit naar de ingebeelde wereld - en het is aan jou om te beslissen waar je het naartoe brengt! Alles met een flinke dosis humor, fantasie en verrassende wendingen. Ik zal je tijdens de wandeling begeleiden met ideeën en suggesties die je zullen helpen bij het creëren en oefenen van nieuwe manieren van kijken.

Aan het einde van de wandeling heb je deelgenomen aan een creatieve en gezonde activiteit, de stad in een nieuw licht gezien en vele verhalen, cartoons of tekeningen gemaakt om mee naar huis te nemen als souvenir.

Waarschuwing: deze ervaring zal veel lachen opleveren!

Praktische informatie:
Tekenmaterialen, zoals pennen, kleurpotloden, stiften en tekenpapier zijn aanwezig.

De wandeling duurt ongeveer 3 uur, dus neem drankjes en snacks mee als je denkt dat je ze nodig hebt, vooral op een warme dag.

Hier zijn enkele van de plaatsen die we tijdens de wandeling zullen doorkruisen: Beurs, Sint-Katelijneplein en omgeving, de vismarkt, het kanaal, Sint-Goriksplein, de Zavel en de verborgen pareltjes die tussen deze plaatsen liggen, zoals parken en geheime straten. De tour kan enigszins worden aangepast aan het weer en de behoeften van de deelnemers.

De ontmoetingsplaats: La Bourse, voor de trappen

RESERVERINGEN:
Devant Les Marches de la Bourse
Place de la Bourse
1000 Brussel
0478030148 - Reserveren is verplicht
30 per persoon
Elk type publiek

Maandag: van 14:00 tot 17:00
Dinsdag: van 14:00 tot 17:00
Woensdag: van 14:00 tot 17:00
Donderdag: van 14:00 tot 17:00
Vrijdag: van 14:00 tot 17:00
Zaterdag: van 14:00 tot 17:00
Zondag: van 14:00 tot 17:00


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!