Tramhaus - Penus

 
Tramhaus is de aanstekelijke postpunk sensatie uit Rotterdam die inmiddels hoge ogen gooit in Europa en ver daarbuiten. Een band waarbij zowel live als op plaat het plezier en de energie ervan afspat, aangestuurd door een onuitputtelijke wil tot extase. Al dan niet gepaard gaande met een goede dosis humor en cynisme weet dit vijftal alle zalen en velden van de eerste tot de laatste rij mee te slepen in een straatrace van emoties en euforie. De muziek van Tramhaus voelt als de soundtrack van een meeslepend, mysterieus en gevaarlijk verhaal. Geen moment heeft de luisteraar tijd om achterover te leunen; van gestroomlijnde, vurige songs, tot aan breekbare en abstracte klanken. De band weet van elke situatie en elke creatieve uiting haar eigen te maken als gevolg van de haast symbiotische relatie van de vijf bandleden.


Deze Teenage (post-adolescent / bejaard) Mutant Ninja Turtles komen zowat de laatste 5 jaar af en toe letterlijk uit hun repetitiekot in de Antwerpse riolen gekropen om andere feestneuzen te voorzien van hun razende spacepunk.

Live een gedeconstrueerde of misschien eerder een kapotgeslagen 'Grease The Musical', vervelend, glitterend, verwarrend sexy en dansbaar. Na enkele losse songs op o.a. Dennis Tyfus’ Ultra Eczema releases en een expo, komt er in september nu ook een 7” single uit via Zwendel records en in het vroege ook het full length debuut. Voor fans van Butthole Surfers, Wipers, The Dicks, Margriet Hermans en psychedelica.
Le Botanique, Rotonde
Rue Royale, 236
1210 Sint-Joost-ten-Node
TICKET €21.5 - VVK €18.5 - BOTACARTE €15.5
Elk type publiek

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Gallus
( 4 maart - Sint-Joost-ten-Node)
Chatte Royal - Nouba Nouba
( 9 maart - Sint-Joost-ten-Node)
Mutual Benefit
( 9 maart - Sint-Joost-ten-Node)
Stone - Sterling Press - sold out
( 5 maart - Sint-Joost-ten-Node)
Mass of the fermenting dregs
( 10 maart - Sint-Joost-ten-Node)