Tricycle - Zoom

 
Accordeonist, pianist en componist Tuur Florizoone is weer helemaal terug van weggeweest. Samen met zijn kompanen Philippe Laloy (saxen & fluit) en Vincent Noiret (contrabas) viert hij dit najaar het arig bestaan van Tricycle met een nieuwe cd en een uitgebreide tournee in het clubcircuit van Vlaanderen, Wallonië en Nederland.

De verjaardags-cd ‘ZOOM’ telt 13 toegankelijke, inventieve en verhalende composities van Tuur Florizoone die opnieuw de grenzen van de jazz, wereldmuziek, filmmuziek en klassieke muziek aftasten met een typisch ‘Belgisch’ geluid als resultaat.

Voor bandleader Tuur Florizoone heeft deze verjaardag alvast een symbolische waarde: hij was aar en nog student aan het Brusselse muziekconservatorium toen hij Tricycle opstartte, zijn allereerste band trouwens, én hij is nu zelf 40 jaar.

Toen Tricycle in 1999 voor het eerst samenspeelde, was dat een toeval en een noodzaak. In extremis trok het pas samengestelde trio immers naar Duitsland om een circusvoorstelling te begeleiden voor een ‘one shot performance’.

Nu aar en straks 4 albums later staat de groep er nog steeds.
Reserveren is verplicht
18€ (incl. welkomstdrankje), stud. 12€
Vanaf 8 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!