Tweedehandsbeurs van baby & kinderspullen

 
Wil je leuke baby- en kinder spullen maar toch geld uitsparen ? Of wil je wat ruimte in je kast maken omdat de kinderen (weer) uit hun kleren gegroeid zijn, en wil je er nog wat aan verdienen ? Onze Tweedehandsbeurs is dan voor jou de ideale gelegenheid om leuke dingen voor een redelijke prijs te kopen of verkopen ! Wat kan je er zoal vinden ? Kinderkledij, buggy’s, luiertafels, speelparkjes, bedjes, boeken, speelgoed en nog veel meer.
Spring zeker eens binnen op onze tweedehandsbeurs en snuister tussen de verkoopstanden met baby- en kinder spullen, alles in goede staat en tegen interessante prijzen. Er is een gratis ruime parking naast de Sporthal en in de beurt.
Kandidaat-verkopers kunnen zich inschrijven bij vanaf 1 september tot 7 october (Gezinsbond Leden hebben voorrang tot 18 september om in te schrijven, daarna iedereen mag inschrijven). Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt ! Kostprijs van een tafel : €7 voor leden van de Gezinsbond, €14 voor niet-leden. Maximum fels per persoon. Verkopers mag ook een rek van 1 meter naast hun tafel zetten. Er zal plaats zijn om te zitten en een bar met frisdrank en snacks te kopen. Iedereen welkom !
50
Gemeentelijke Sporthal
Bosstraat 1
3060 Bertem
Elk type publiek

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!