Warhead + Unsainted

 
Unsainted is een nieuwe thrash metalband van West-Vlaanderen. Drummer Geert Vandromme, rhythmgitarist Sven Geselle, leadgitarist Kristof Devlamynck, en bassist Guy Mannens speelden reeds samen in ‘Shaddocks’, maar Unsainted kreeg pas vorm met de vocals van David Fossion erbij. Ze werken momenteel aan hun eerste Ep, en brengen die setlist samen met herwerkte covers van Sepultura, Metallica, Gojira en Channel Zero.

Warhead startte in 1983 in Brussel als een vierkoppige band met Patrick De Vidts als vocalist, Didier Capelle op gitaar, Pierre Vercaigne op de bas en Didier Loris op de drums. Samen bachten ze in 1985 het album ‘Speedway’ uit, bij het iconische label Mausoleum. Een tweede album ‘The Day After’ volgde in 1986.
De band viel uiteen, maar in plande het label Vinyl Invasion om het album ‘Speedway’ opnieuw uit te brengen, waarop stichtende leden Didier en Patrick Warhead opnieuw in stelling brachten, samen met Giancarlo Langendries op de drums, Eric Materne op de bas, en Damien De Vidts op de rhythm guitar.

Café Adfundum
Lange Brugstraat 47
8500 Kortrijk
Reserveren is niet nodig
Gratis
Elk type publiek

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Sunnata (PL) + La Bestia de Gevaudan (CL) + Dusk One (BE)
( 21 mei - Brussel)