Wetegeit Goes 100-ploeg

Nachtleven Wetegeit Goes 100-ploeg
Vzw Vertier organiseert al jaren verschillende activiteiten voor een breed publiek. De hoofdactiviteit is echter altijd een jaarlijkse quiz geweest. Na zeven succesvolle edities van de Wetegeitquiz werd tijdens de voorbereidingen van nummer acht duidelijk dat er enthousiasme was om een extra uitdaging aan te gaan: de kenmerkende kwaliteit en creativiteit van een Wetegeitquiz, maar dan op een grotere schaal. Zie hier de geboorte van ‘Wetegeit Goes 100’: een speciale editie van onze quiz, voor maar liefst 100 ploegen.

Deelnemers mogen zich verwachten aan een algemene multimedia quiz op D-niveau. Het recept van de quiz blijft eenzelfde: tien ingenieuze en creatieve quizrondes. Elke ronde heeft zijn eigen insteek, wat die ook moge zijn.. Liefhebbers van trivia en quizzen: twijfel niet om je in te schrijven en te strijden voor de felbegeerde titel van eerste plaats.

De quiz gaat door in het Vti van Deinze, er zal een duidelijke aanduiding zijn naar de quizlocatie. Er is een ruime speelplaats die dient als parking. De deuren openen om 19u00, de eerste vraag wordt om 20u00 stipt gesteld. Deelnemende ploegen bestaan uit maximum 4 personen.
Vti
Leon Declercqstraat 1
9800 Deinze
- Reserveren is niet nodig
€25/ploeg
Vanaf 18 jaar
Rogier Laureys (05/11/2022)

Zaterdag om 19:00

25 maart

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Good Beer Spa: een unieke bier en spa ervaring
(Van 18 juni 2021 tot 30 juni 2026 - Saint-Josse-Ten-Noode)
Singles' Apero
( 4 februari - Elsene)
Antwerpse Spookwandeling
( 4 februari - Antwerpen)
Kaartwedstrijd 'Slagen Halen'
( 3 februari - Massenhoven)
Kaartcriterium Kwb Zichem
(Van 7 oktober 2022 tot 31 maart 2023 - Zichem)