Workshop persoonlijk halssnoer, armband en oorbellen

 
We maken samen een unieke halsketting in de kleuren en de stijl die je wenst. Aangepast aan jouw persoonlijkheid of bijpassend aan het nieuwe kleedje dat je net gekocht hebt, of het kledingstuk waar je maar geen bijpassende ketting voor kan vinden ( je brengt dan best dat kledingstuk mee natuurlijk).... .. om je vriendin te verrassen.... .. redenen genoeg :-).

We overleggen eerst wat je wensen zijn en gaan dan kiezen wat betreft kleur en vorm. Je hebt de keuze uit onze gigantische voorraad verschillende kralen. We passen de stijl volledig aan aan wat je wenst.

+++++ we werken steeds met zeer mooie materialen, halfedelstenen, kristal,porselein, glaskralen, hout,parels enz... +++++

Inbegrepen in de prijs: de workshop, het materiaal voor 1 geregen halsketting, een armband en een set oorbellen, koffie of thee en een koekje en vooral.... .... een gezellige boel.

De inschrijving is pas definitief op het ogenblik dat het inschrijvingsgeld op de rekening werd gestort. Annuleren kan kosteloos tot 1 week voor de workshop, nadien wordt er een administratiekost verrekend van 10 euro
Happiness Creative
Liersesteenweg 35
2590 Berlaar
59
Vanaf 10 jaar

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!

In dezelfde categorie:

Atelier bezoek
(Kessel-Lo)
Edelsmeden voor beginners
(Van 28 februari tot 3 april - Kessel-Lo)
Juweelworkshop - Basistechnieken + solderen (in 6 avonden)
(Van 8 november 2023 tot 27 maart 2024 - Brussel)
Mozaiek maken met glas of steen
(Wellen)
Workshop 2 schalen in keramiek
( 8 maart - Berlaar)