Bijles wiskunde regio HasseltHasselt

Heb je examenstress voor wiskunde? Is dat ene hoofdstuk echt niet duidelijk? Krijg je de beginselen van wiskunde niet onder de knie.
 25 € 

Bijles wiskunde/chemie/natuurwetenschappenKinrooi

Ik ben Brenda uit Kinrooi, een gemotiveerde jonge leerkracht. Ik geef bijles wiskunde, chemie en natuurwetenschappen voor de 1ste en 2de graad middelbaar onderwijs.
 20 € 

Bijles/studiebegeleiding regio Herk-de-Stad...Herk-de-Stad

Beste mama, papa, kinderen, jongeren en jongvolwassenen Mijn naam is Liese Gijsens en ik woon in Herk-de-Stad. Sinds enkele jaren ben ik afgestudeerd als klinisch psychologe en als leerkracht.

Bijles wiskunde : begeleiding op maat voor een...Paal

Als Burgerlijk Ingenieur heb ik een grondige wiskundige achtergrond en help ik je graag om op een vlotte en practische manier wiskundige leerstof te benaderen.
 30 € 

Bijles wiskundeLeopoldsburg

Ik geef bijles wiskunde aan kinderen van het 1e, 2e en 3e middelbaar. Voor het 4e middelbaar hangt het af van welke studierichting het kind volgt.
 20 € 

Bijles Wiskunde, Fysica en ChemieBilzen

Ik ben burgerlijk ingenieur chemie van opleiding. Na deze opleiding behaalde ik mijn pedagogisch bekwaamheidsbewijs, een diploma leerkracht secundair onderwijs dus (de vroegere D-cursus).
 30 € 

Bijles wiskunde nodigRiemst

Hallo Ik ben een 35- jarige leerkracht (met universitair diploma) en geef bijles wiskunde aan leerlingen die wat extra hulp kunnen gebruiken.
 25 € 

Bijles Fysica - WetenschappenTongeren

Regent Fysica Ik help jullie graag verder met de leerstof fysica en wetenschappen uit de eerste en tweede graag van het middelbaar onderwijs.
 25 € 

Bijles wiskunde + economie (regio Lanaken)Lanaken

Ik werk ondertussen 3 jaar in het secundair onderwijs als leerkracht wiskunde en economie. Graag zou ik leerlingen die problemen hebben met deze vakken individueel willen begeleiden.
 25 € 

Wiskundebijles Secundair Onderwijs - 30/1u of ...Mielen-boven-Aalst

Wiskundebijles Secundair Onderwijs -  30/1u of ...
Hallo Als jonge zelfstandige (26 jaar) in bijberoep heb ik als doel de personen die in nood zijn, te helpen. In hoeverre mijn planning het toelaat, sta ik klaar voor je te helpen.
 30 € 

Wiskunde bijlessen. 1ste-2de-3de middelbaar. 11de...Genk

Wiskunde bijlessen 1ste-2de-3de middelbaar omgeving Genk-Zutendaal-Lanaken. 25 jaar professionele ervaring. 11de les gratis. 23 euro/u. Contacteer gsm : 0479 47 65 43.
 23 € 

Bijles wiskunde en statistiek in DiepenbeekDiepenbeek

Beste leerling, student of ouder Bent u op zoek naar hulp bij het vak wiskunde (secundair), of bij wiskunde/statistiek (universiteit/hogeschool), dan wil ik graag helpen.
 30 € 

Bijles wiskunde aan huisHasselt

Bijles wiskunde aan huis
Ervaren leerkracht geeft bijles wiskunde en wetenschappen aan huis.
 25 € 

Bijlesleerkracht wiskundeDiepenbeek

Als jonge leerkracht wiskunde/economie/kantoor in de eerste graad van het secundair onderwijs geef ik naast mijn werkuren heel graag bijlessen aan leerlingen die het moeilijk hebben met één van deze...
 23 € 

Bijlessen wiskunde, fysica, chemie, biologieSint-Truiden

Ervaren leerkrachten bereiden samen met jou je toetsen en examens voor en helpen je stressbestendig om te gaan met leerstof...
 30 € 

Bijlessen lager onderwijs - juf Tine :)Beringen

Hoi, ik ben juf Tine! Een gemotiveerde juf in het lager onderwijs. Ik bied huiswerkbegeleiding en/of bijles op maat aan aan lagere school kinderen.
 20 € 

Bijles wiskunde, wetenschappen, elektriciteit,...Hasselt

Ik bied bijlessen aan in wiskunde, fysica, wetenschappen, elektriciteit, excel, en autocad.
 26 € 

Bijles wiskundeSint-Truiden

Heb je problemen met wiskunde in de eerste graad van het secundair onderwijs, dan wil ik je graag extra uitleg geven.
 30 € 

Bijlessen wiskunde, wetenschappen en statistiekHasselt

Ik ben een laatstejaarsstudent burgerlijk ingenieur en geef bijlessen wiskunde, wetenschappen en statistiek. Voornamelijk op niveau van middelbaar en hoger onderwijs.
 30 € 

Bijles wiskunde regio Geel Tessenderlo DiestTessenderlo

Ik ben leerkracht wiskunde in het secundair onderwijs en ik geef al verschillende jaren bijles wiskunde aan leerlingen van het secundair onderwijs.
 30 € 

Bijlessen...Bilzen

Gezocht: student(e)(s) middelbaar onderwijs om bijles te geven voor bovenstaande vakken regio Limburg. Voor meer informatie mag u mij contacteren via het e-mailadres: remo.pellegrino@gmail.

Gevraagt bijlessen voor chemie en fysicaHasselt

Gevraagd bijlessen chemie en fysica in hasselt en regio voor leerling middelbare school 5de leerjaar.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!