Bijlessen

Begeleiding lager...Woluwe-Saint-Pierre

Is uw kind franstalig en gaat hij/zij naar een immersie- of nederlandstalige school ? Votre enfant est francophone et fréquente une école en immersion ou l'enseignement néerlandophone .
 28 € 6 avis

Chinese lessonUccle

Lessons For all the levels and your progress is promised with Mr. Wang, a language teacher with 15 years teaching experiences.
 25 € 8 avis

Bijlessen Wiskunde - Cours particuliers de Math...Woluwe-Saint-Pierre

Bijlessen Wiskunde - Cours particuliers de Math...
Tweetalige architecte geeft bijlessen wiskunde aan leerlingen van het lager onderwijs en het lager secundair onderwijs.
 30 € 6 avis

Kooklessen

Kooklessen
Kooklessen Goedendag, Als u wilt leren koken, kan ik er komen om u lekkere en gezonde maaltijden te helpen leren. Talen: Vietnamees, Nederlands, Français, English, Deutsch, Español. 2 avis

Cursus van Zelfverdediging for Kids

Cursus van Zelfverdediging for Kids
Cursus van Zelfverdediging for Kids Goedendag, In deze cursus leren we eenvoudige en effectieve technieken om onszelf te verdedigen tegen aanvallers en te ontsnappen. 2 avis

Bijlessen Informatica, Windows 10 en Websites

Bijlessen Informatica, Windows 10 en Websites
Bijlessen Informatica, Windows 10 en Websites Goedendag, Ik kan aan huis komen meehelpen, als u ms Office, ms Office for Mac, LibreOffice, OpenOffice, Photoshop, Gimp, Windows 10, OneNote,... 2 avis

Vietnamees Taalles en Vertaling of Vertolking

Vietnamees Taalles en Vertaling of Vertolking
Vietnamees Taalles en Vertaling of Vertolking Goedendag, Als u Vietnamees wenst leren, kan ik bij u komen om u te helpen leren of u wenst de teksten of documenten van het Nederlands, Français,... 2 avis

The Guitar Room - Etterbeek (thieffry/petillon)Bruxelles

The Guitar Room - Etterbeek (thieffry/petillon)
Classical Guitar, Electric Guitar, Acoustic Guitar, Bass, Ukulele, Musical Theory, Solfège and Songwriting.
 30 € 2 avis

Bijlessen economie, boekhouden en bedrijfsbeheerNeder-over-Heembeek

Bijlessen economie, boekhouden en bedrijfsbeheer door leraar met jarenlange ervaring als leerkracht, studentencoach, repetitor, en met ruime ervaring in de zaken als beheerder van vennootschappen.
 25 € 3 avis

Lessen Frans voor bedrijven en particulierenNeder-over-Heembeek

Leraar Frans (moedertaal) met jarenlange ervaring in lesgeven aan kinderen, studenten, volwassenen en in bedrijven, met vlotte kennis van Nederlands en Engels, geeft individuële en groepslessen voor...
 25 € 3 avis

Bijles Frans aan huisBrugge

Hallo Weet je niet goed hoe je de woordenschat moet studeren? Krijg je de grammatica niet onder de knie? Heb je nood aan een aantal tips om je verder op weg te helpen? Ik kom je graag helpen.
 25 € 

Bijles LatijnNijlen

Moeite met woordjes instuderen? Begrijp je de complexe zinsbouw van het Latijn niet zo goed? Zit je vast met het vertalen van teksten.
 30 € 

Bijles Frans, ook intensief tijdens kerstvakantieNijlen

Moeite met woordjes of grammatica instuderen? Begrijp je de logica van de Franse taal niet goed? Zit je vast met het vertalen van teksten.
 25 € 

Bijles Excel Access Word voor hogeschool studentenAntwerpen

Bijles Excel en Access ook voor middelbare school studenten. Wij werken met uw of ons cursusmateriaal (inbegrepen in de vergoeding).
 20 € 

Bijles wiskunde fysica chemielauwe

Ik ben van opleiding ind ingenieur en geef bijlessen wiskunde, fysica, chemie,. dit aan lagere, middelbaar en professioneel bachelor studenten. Regio Menen-Roeselare-Kortrijk.
 20 € 

Pianoles ternat dilbeek brussel Asse liedekerkeTernat

Droomt u er ook van om piano te kunnen spelen ? Woont u in de omgeving van Asse, Ternat, Dilbeek, Brussel? Dat kan op eigen tempo en met eigen muziekkeuze (geen notenkennis vereist),.

Bijles wiskunde gezochtKoersel

Jonge student(e) gezocht om wekelijks bijles te geven: natuurwetenschappen en wiskunde, 5de jaar aso. Beschikbaar op zondag.

Singing lessons at Sing it, Brussels StudioElsene

What would it take to put your voice on "The Voice"? Would you like to have a step-by-step roadmap to becoming a great singer.
 40 € 

Bijles wiskunde Brugge Blankenberge Oostende...Brugge

Bijles wiskunde Brugge Blankenberge Oostende...
Bijles wiskunde Brugge Blankenberge Oostende, Knokke Heeft u problemen met wiskunde? U bent hier aan het juiste adres! Alle richtingen en jaren van aso tot bso.
 18 € 

Bijles Engels - GrimbergenGrimbergen

Bijles Engels - Grimbergen
Hallo, Ik ben 27 jaar en ik beschik over een gevorderde kennis van het Engels. Ik geef bijles in de Engelse taal aan zowel gevorderde niveau's als beginners vanaf 16 jaar.
 15 € 

Privé zwemlesDeinze

Beste ouders Zoek je iemand die jouw kind leert zwemmen? Dan ben je bij het juiste adress. Ik ben zwemjuf die graag kinderen leert zwemmen.

Paaldanslessen Aalst - Gent - KortrijkGeraardsbergen

Paaldanslessen Aalst - Gent - Kortrijk
Deze unieke sport is allang geen onbekende meer bij het grote publiek en is uitgegroeid tot een erkende vorm van fitnesstraining. Wilt u uw conditie, uw zelfvertrouwen opkrikken.
 15 € 

Bijles Nederlands + algemene huiswerkbegeleidingZellik

Bijles Nederlands + algemene huiswerkbegeleiding
Beste ouder Ik ben in het bezit van een Master diploma vertalen Engels Frans Nederlands. Bovendien volg ik momenteel een specifieke lerarenopleiding.
 20 € 

Bijles Engels + algemene huiswerkbegeleidingZellik

Bijles Engels + algemene huiswerkbegeleiding
Beste ouder Ik ben in het bezit van een Master diploma vertalen Engels Frans Nederlands. Bovendien volg ik momenteel een specifieke lerarenopleiding.
 20 € 

Bijles Frans + algemene huiswerkbegeleidingZellik

Bijles Frans + algemene huiswerkbegeleiding
Beste ouder Ik ben in het bezit van een Master diploma vertalen Engels Frans Nederlands. Bovendien volg ik momenteel een specifieke lerarenopleiding.
 20 € 

  • Bijlessen
  • : 25 Volgende >>

    Nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte van de evenementen in uw regio via onze nieuwsbrief!