Mozaiek Workshop - Tafels maken met glasmozaiek

Leer deze zomer een nieuwe techniek !

Tijdens een tweedaags verblijf op Kasteel Mariagaarde krijg je een initiatie in het gebruik van glasmozaiek om te leren mozaieken. Deze glasmozaieken worden in Venetie vervaardigd en zijn één van duurzaamste mozaiekmaterialen die er te vinden zijn: kleurvast, watervast en vorstvrij. Het werkstuk dat je er mee maakt zal jaren in perfecte staat blijven en een tijdloos karakter krijgen !

Na de stage heb je voldoende technische bagage om zelf aan de slag te gaan en een mooie bijzet-tafel om in je tuin een lekker glas wijn op te serveren.

Iedere cursist maakt een tafeltje van ongeveer 36 cm diameter. Alle materialen (inclusief de handgesmeede tafel) en gebruik van gereedschappen zijn in de cursus inbegrepen alsook het verblijf op kasteel Mariagaarde en alle maaltijden. Vaak wordt er 's avonds nog een recreatief avondprogramma aangeboden.

Wie zin heeft in een veirdaagse kan twee workshops combineren en een grote tuintafel maken of twee bijzettafels.

De lesgeeftser heeft internationale naam in de mozaiekwereld en stelde reeds in binnen- en buitenland tentoon. Google "Mireille Swinnen" of kijk op http://www.belka.homestead.com om haar werk te bewonderen. Meer cursussen op http://www.mozaiekstudio.be

Kijk op http://www.kasteel-mariagaarde.be om de locatie te verkennen. Aanmelden kan rechtstreeks op de site van Mariagaarde of via mij:
Waar:
Hoepertingen Kasteel Mariagaarde
Kasteelstraat 10
3840 Borgloon
Telefoonnummer:
0470-036699 - Reserveren is verplicht
Tarief:
260 euro voor de tweedaagse, 520 voor de vierdaagse
Publiek:
Vanaf 15 jaar


Woensdag : van 9:01 tot 70:09 en 1:70 tot 9:01
Donderdag : van 70:09 tot 1:70

Dit evenement is voorbij. Doe een zoekactie op de site, om de volgende uitgave van dit evenement te vinden.