Top - Voorstellingen - BelgiŽ
Voorstellingen X Deze week

42 Activiteiten (1-18)

of

De kleinste revue - Vitalski e.a.

De "Kleinste Revue Van Vlaanderen" trekt door het land met een relatief kleine bezetting, die wel intens op alle fronten wordt ingezet.

Donderdag 30 maart - Zedelgem

Cvo at the movies: La fille inconnue

Op een avond na sluitingstijd van haar kabinet, hoort de jonge huisdokter Jenny dat er aangebeld wordt. Ze besluit niet open te doen.

Donderdag 30 maart - Lier

Impro Comedy Festival Fus ! e

Weent & lacht. Het improcomedy-festival Fus ! e. Het concept is een goedgevuld avondprogramma met verschillende improvisatietheatershows.

Vrijdag 31 maart - Antwerpen

Bloemen, bijen & borstbollen - een muzikale voorleesvoorstelling

Wouter Deprez & Ruben Focketyn Sinds twee jaar heeft W.D. uit G. verplicht een tuin. Het begon als een gearrangeerd huwelijk, het groeide uit tot een amour fou. De roes van compost.

Vrijdag 31 maart - Leuven

Canvas

Dansstudio Arabesque presenteert u Canvas. De moderne schilderkunst zal dit jaar het thema worden van onze voorstelling. Meester werken van Picasso, Miro, Dali...

Van vrijdag 31 maart tot zaterdag 1e april - Antwerpen Kinderen 12+

Premiere:dries - Reiner Holzemer (In aanwezigheid van de regisseur & Dries)

Dries brengt een intiem en fascinerend portret van de Vlaamse modeontwerper Dries Van Noten wiens stijl wordt gekenmerkt door warme kleuren, exquise prints en rijke borduursels.

Vrijdag 31 maart - Brussel

Receptief theater: 't Amateuke van Neerharen - joar in, joar oet

Toneel groep 't Amateurke presenteert een familiekomedie van Gerd Le Duc, "Joar in, joar oet" dit in samenwerking met cv Noorderwijk. Kaarten zijn verkrijgbaar via: cvnoorderwijk@hotmail.

Vrijdag 31 maart - Maaseik Kinderen 12+

Hilarische improvshow: Improv-Asion Xiii

Improv-Asion is ontstaan uit de workshops en acteercursussen van de Intensive Acting Course van Badass pr en CinAct. Anderhalf uur lang wordt de ene na de andere improvgame afgevuurd op een...

Vrijdag 31 maart - Brussel Kinderen 9+

Movienight - 'the true cost' documentary

Movienight 31 March : The True Cost / Every month we show a cool documentary @20:00 big screen projection : With small moviequiz (win some) Moviesnack / Bar open during movie / Free entrance

Vrijdag 31 maart - Koekelberg Gratis

De Grote Improvisatieshow - Ruben van der Meer en Tijl Beckand

Ruben van der Meer en Tijl Beckand, bekend van De Lama's en hun televisie-improvisatie, staan al tien jaar lang aan de improvisatietop in uitverkochte zalen in Nederland... blablablablabla.

Vrijdag 31 maart - Aalst video Kinderen 12+

Circus Theatre Universal

Een nieuw droomspektakel gaat vanaf dit najaar het publiek bekoren. In een zee van licht en een oceaan van geluid, zullen de beste artiesten om uw gunst wedijveren.

Van woensdag 29 maart tot zondag 9 april - W D V Za Zo - Heusden-Zolder Kinderen 2+

Circus Pipo Leuven, aan Brabanthal

In onze verwarmde circustent brengen wij een indrukwekkende show met luchtacrobaten, jongleurs, clowns en een hele menagerie met paarden, ossen, lama, pony, ganzen...

Van woensdag 29 maart tot maandag 17 april - M D W D V Za Zo - Leuven

Circus Barones

Wow ! circus Wonderland .

Van woensdag 29 maart tot zondag 2 april - Beveren-Waas

Wandelzoektocht 'langs de Kaaien'

Wandelzoektocht met 20 vragen. Start Bolivarplaats en aankomst aan de nieuwe brug over de ItaliÍlei. De tocht loopt over de Scheldekaaien en het Eilandje.

Van zaterdag 1e april tot donderdag 31 augustus - M D W D V Za Zo - Antwerpen

'tapas & Flamenco' optreden met de dansgroep Corazon Flamenco

Geniet zaterdag 1 april om 21h30 van een wervelend Flamenco optreden met de dansgroep "Corazon Flamenco". Zij brengen voor jullie een dynamisch en afwisselend Flamenco programma: zowel Klassiek...

Zaterdag 1e april - Antwerpen Gratis

Koen Dewulf | Krochten en Bonkels

Bekend van radio en tv, doet deze comedian en zanger ťindelijk wat hij al lang wou doen: zich niks aantrekken van wat anderen zeggen, schrijven en doen .

Zaterdag 1e april - Leopoldsburg Kinderen 8+

Feest van de filosofie

GeÔnspireerd door en in samenwerking met de Maand van de Filosofie krijg je een gevarieerd programma rond een specifiek thema uit de filosofie.

Zaterdag 1e april - Leuven

Poppentheater met Pierke van Alijn

Van 1 oktober tot 31 mei zorgt Pierke van Alijn wekelijks op zaterdag voor avontuur in het Huis van Alijn in Gent. Tijdens de herfst-, kerst-...

Zaterdag 1e april - Gent Kinderen 3+