A la Une - Ontspanning - België
Home> Ontspanning (deze week)

424 Activiteiten (1-18)

Geef uw locatie op om de activiteiten in uw buurt te vernemen!

Varen met Rivertours: Antwerpen, Lillo en de containerhavens vanuit Hemiksem

Vaar langs de mooie rede van Antwerpen en het Mas, doel, Lillo, de containerhavens en het Deurganckdok. Leer meer over de ontwikkelingen op en om de Schelde.

Vandaag van 10u20 tot 17u20 - Donderdag 26 mei - Hemiksem

Fietstocht

Op zondag 26 mei wordt iedereen aan de kerk van Rapertingen verwacht voor een fietstocht van ongeveer 50 km aan een ritme van 18-20km/u.

Vandaag van 13u tot 17u - Donderdag 26 mei - Hasselt

Dagtocht naar Antwerpen, Lillo en de containerhavens vanuit Temse

Vaar langs de mooie rede van Antwerpen en het Mas, doel, Lillo, de containerhavens en het Deurganckdok. Leer meer over de ontwikkelingen op en om de Schelde.

Vandaag van 9u30 tot 18u30 - Donderdag 26 mei - Temse

Biekorfquiz

Quizzers altegader, verzamel u voor de quiz van het jaar ! Ploegen bestaan uit 1-4 personen en inschrijven doet u gewoon in Cafe den Biekorf een kwartiertje op voorhand.

Vandaag van 20u tot 23u - Donderdag 26 mei - Gent

Donderdagavondwandeling

We wandelen samen in groep, onder leiding van een witloofstapper. Er wordt ongeveer anderhalf uur gewandeld aan een tempo van +/- 4km per uur. Iedereen is welkom, ook niet-witloofstappers.

Vandaag van 19u30 tot 21u - Donderdag 26 mei - Buken GratisKinderen 6+

Rivertours: Doel, Lillo, containerhavens en Deurganckdok vanuit Antwerpen

Toeristisch varen met Rivertours: Rondvaart langs de mooie rede van Antwerpen, de containerterminals, het Deurganckdok en het Mas naar één van de drukste havens ter wereld.

Vandaag van 13u tot 16u - Donderdag 26 mei - Antwerpen

Oostende voor Anker

Oostende voor Anker is een evenement, ter gelegenheid van het festival van de Noordzee, die zo wat 150 authentieke schepen en vaartuigen verzamelt, die deel uitmaken van de maritieme geschiedenis.

Vandaag van 10u tot 18u - Van donderdag 26 tot zondag 29 mei - Oostende 8 GratisKinderen 3+

Boekenverkoop

De bibliotheek van Sint-Katelijne-Waver organiseert van 26-29 mei 2016 een boekenverkoop naar aanleiding van een afvoeractie en sluit van de cd-afdeling. Contact 015315146

Vandaag van 10u tot 16u - Van donderdag 26 tot zondag 29 mei - Sint-Katelijne-Waver

St Jozef beurs, Bolle buik- baby- en kinderspullen

(d=03/05/16 19:48 [bro_ind.php]) 227Kom gezellig langs op de St Jozefbeurs .

Vrijdag 27 mei - Kalmthout

Proevertjestocht

Een avondwandeling tussen vijf en zes km- langs trage wegen in en rond het landelijk Bottelare met drie standen met proevertjes onderweg en na de wandeling een lekker etentje (in deelnameprijs...

Vrijdag 27 mei - Bottelare Kinderen 3+

Fun-Athlon

De Fun-Athlon, een sportief evenement georganiseerd door de Lo-Leerkrachten van het BuSO Sint-Elisabeth. Een dag waar al onze leerlingen met plezier kunnen bewegen...

Vrijdag 27 mei - Peer

Middagconcerten van Antwerpen

Dit jaar is al de 68ste seizoen van de Middagconcerten van Antwerpen. De voorstellingen vinden plaats in de prachtige concertzaal van Amuz.

Vrijdag 27 mei - Antwerpen Kinderen 8+

Dagwandeling Pasar Sint-Maria-Oudenhove

Ontdek samen met onze nieuwe wandelgroep het beste van de Vlaamse Ardennen ! Wees getuige van het prachtige landschap, net zoals de vele renners en wandelaars die de streek hier verkennen.

Vrijdag 27 mei - Sint-Maria-Oudenhove

Radio Campus presents 'carnaval dans ta tête'

Wie graag uitgaat in Brussel en van ongehoorde, lichtjes zotte muziek houdt en wie vaak opstaat en gaat slapen met wat uit de radio knalt, kent ongetwijfeld Radio Campus.

Vrijdag 27 mei - Brussel Kinderen 1+

Open school feest

Op 27 mei organiseert het Hoger Technisch Instituut Sint-Antonius in Gent een spannend opendeurdag. Activiteiten voor iedere leeftijd zijn gepland: kinderanimatie, feesttafel, buurtaperitief...

Vrijdag 27 mei - Gent

Feest van de buren

Komt aan het feest van de buren deelnemen! De Floréal biedt u de sangria aan, U brengt de hapjes mee.. dan, bbq in de tuin en muzikaleavond met een accordeonist.

Vrijdag 27 mei - La Roche-en-Ardenne Kinderen 0+

Met de nachtwachter op ronde in middeleeuws Diest

In de middeleeuwen was Diest één van de toonaangevende steden in het hertogdom Brabant. Hoe ging het er aan toe in deze tijd van strijdvaardige ridders en lonkende jonkvrouwen...

Vrijdag 27 mei - Diest Kinderen 5+

16° Motor Avondrit Voormezele

Waar : 8902 Voormezele, Vrijdag 27 Mei 2016 Locatie : Cultureel Centrum 'kasteelwal' Voormezele. inschrijvingen vanaf 17.00 u. – Vertrek 19.

Vrijdag 27 mei - Voormezele video